Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Emil Werstler gitáros távozik a CHIMAIRA-ból


2014-09-01

Három évnyi közreműködés után kilépett a Chimaira köreiből Emil Werstler gitáros / basszusgitáros.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

Werstler Chimairában töltött első hónapjai során basszusgitárosa volt a bandának, ahonnan 2011 végén léptek ki Rob Arnold és Matt DeVries gitárosok. Ennek következtében 2012 elején Werstler átvette a ritmusgitárosi posztot.

Emil - akit egyébként legtöbben "cigány-jazz" stílusú gitár-játékáról ismernek (elsősorban a DÅÅTH zenekarból) - a következőket nyilatkozta: "Chimairában töltött időm sajnos a végéhez ért. Eljött az óra, amikor tovább kell állnom, és learatnom zenészi képességeim gyümölcsét. Nagyon szeretek mindenkit a bandában, ezért csak is a legjobbakat tudom kívánni nekik a jövőben. Annak ellenére, hogy ez egy igen nehéz döntés volt, szükségszerűnek éreztem meghozni, mivel karrierem során eljött a következő fejezet. A legjava még hátra van - jelenleg is számos projekten dolgozom. Szeretnénk köszönetet mondani a bandának, a menedzsmentnek és elsősorban a rajongóknak a véget nem érő támogatásért és megértésért".

Werstler a Chimaira legutóbbi nagylemezén gitározott. Az eOne Music Records jóvoltából megjelent 'Crown Of Phantoms' - melyről bővebben ITT írtunk - a banda hetedik stúdiólemeze; a megjelenés első hetében több mint 7,400 példányban kelt el az USA-ban; ezzel a Billboard 52. helyén végzett.


Emil Werstler gitáros távozik a CHIMAIRA-ból
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás