Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Két friss dal is elérhető a MR. BIG új albumáról


2014-09-09

2011-es 'What If...' című albumának folytatásaként adja ki új nagylemezét a legendás Mr. Big, szeptember 19-én. Az albumról immáron két nóta is elérhető.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

A Pat Regan (Deep Purple, Warrant, Keel) producelésében készült '...The Stories We Could Tell' elnevezésű anyag - melyet a banda tagjai mindössze egy hónap alatt rögzítettek - ezúttal is a Frontiers Records gondozásában kerül kiadásra, az alábbi tracklistával:

01. Gotta Love The Ride
02. I Forget To Breathe
03. Fragile
04. Satisfied
05. The Man Who Has Everything
06. The Monster In Me
07. What If We Were New?
08. East/West
09. The Light Of Day
10. Just Let Your Heart Decide
11. It’s Always About That Girl
12. Cinderella Smile
13. The Stories We Could Tell
14. Addicted To That Rush (live; exkluzív bónusz track)

A nagylemez első single-dala szeptember 3-án debütált, 'Gotta Love The Ride' címmel; a második pedig 'The Monster In Me' címmel jelent meg szeptember 9-én - ezek lentebb elérhetők.

A 2011-ben megjelent 'What If...' a Mr. Big első albuma volt az eredeti felállással (Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Pat Torpey), a 16 évvel előtte megjelent 'Hey Man' című korong óta. A visszatérő lemezt Kevin Shirley [Aerosmith, Rush, Iron Maiden] producelte.

Habár az új album ugyanez a felállás játszik, Pat Torpey dobost nem sokkal a felvételek után Parkinson-kórral diagnosztizálták orvosai, ezért - attól függetlenül, hogy a lemezt még feldobolta - nem vehet részt a banda közeljövőbeni tevékenységeiben. (Erről bővebben ITT írtunk.) A friss hírekből kiderült, hogy Torpey helyére az a Matt Starr érkezik, aki az egykori KISS gitáros Ace Frehley jelenlegi szólóbandájának dobosa. A turné-tervek szerint azonban Torpey képes lesz vendégként beugrani néhány dalba, valamint az akusztikus szettekbe.

Az 1988-ban alakult, majd 2002-ben feloszlott Mr. Big alapítóit valószínűleg nem kell bemutatni a virtuóz zene kedvelőinek, mivel mind a négy tag közismerten kiemelkedő tudású zenész.
Billy Sheehan már jó ideje a basszusgitárosok királyának számít: káprázatos szólókat produkál, emellett pedig úgy tudja kísérni társait, ahogy nem sokan. Nem véletlen, hogy Sheehan több világsztár mellett is megfordult: zenélt David Lee Roth és Steve Vai csapatában is. A 2010-ben hazánkban is fellépő gitárhős, Paul Gilbert ugyancsak lehengerlő zenész. Stílusa egyedülálló: a finom dallamoktól kezdve a legnyakatekertebb szólókig mindent képes eljátszani, ráadásul énekesként is becsülettel megállja a helyét. Persze a másik két tag sem kispályás: Eric Martin énekes és Pat Torpey dobos simán felveszi a versenyt Sheehan-nel és Gilbert-tel, együtt pedig olyan csapatot alkotnak, melynek előadásait egyszerűen muszáj látni is hallani.


Két friss dal is elérhető a MR. BIG új albumáról
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás