Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Megkötötte új lemezszerződését a TORNADO - debütált a 'David And Goliath' videoklip


2015-03-06

A finn / amerikai sleaze thrasherek új, 'Black President' című albumuk megjelenésének előkészületeit végzik. Joey Severance frontember / alapító az alábbi híreket jelentette:

"Rendkívül büszkén és izgatottan jelentjük be, hogy az új lemezszerződést immáron megkötöttük; méghozzá a Wormholedeath csapatával, akikkel közösen egy fényes jövő elébe nézünk. Zárjátok el a csajaitokat, feleségeiteket és lányaitokat - támad a sleaze-thrash! Ugyanakkor elkészült egy újabb promóciós fotó is! És még azt mondják, a metal bandák sosem mosolyognak...".

Az új szerződés apropójából, a Tornado bemutatta legújabb, 'David And Goliath' című videoklipjét. A kisfilmet Sakari Partanen rendezte:

Severance néhány hete az alábbi jelentést eszközölte: "Helló, srácok! Izgatottan mutatjuk be legújabb számunkat, amit a 'Black President' albumon fog helyet kapni. Lévén nemrég volt a szeptember 11-i terrortámadás évfordulója, az 'FDNY' című dal a New York-i Tűzoltóság bátor harcosai előtt tiszteleg".

Mialatt a Tornado új kiadóját kereste, az új album munkálatai teljes egészében befejeződtek. Eközben érkezett azonban a hír, hogy a banda dobosa, Jani ízületi problémák miatt néhány hónapon át - orvosi utasításra - nem végezhet fizikai munkát. Szerencsére a 'Black President' album dalait még sikerült feldobolnia, így már néhány héten belül véglegesítésre kerülhet a megjelenés.

Íme a 'Black President' borítója (melyet a szerb művész, Anthony Avon tervezett) és tracklistája:

01. Black President 
02. Flesh Crawling Nightmare 
03. 911 First Responder (FDNY) 
04. World Pieces 
05. T-Minus 10 
06. Ghetto Wasteland 
07. David and Goliath 
08. Under the Crimson Moon 
09. Stop the Madness (Part I and II) 
10. I, Individual 
11. Dark Desire (Loudness feldolgozás)

A lemez megjelenési dátumai hamarosan nyilvánossá válnak.

Bővebb infók a bandáról a Facebook-on olvashatók.


Megkötötte új lemezszerződését a TORNADO - debütált a 'David And Goliath' videoklip
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás