Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Közeli felvételek az új SLIPKNOT-maszkokról


2014-09-18

A Slipknot minden egyes album-ciklus során bemutat egy újabb maszk-kollekciót. Ez a banda új nagylemeze, a '.5: The Gray Chapter' esetében sincs másképp.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

A Buzzfeed-en megjelent egy két-perces videó, ami "közeli betekintést" nyújt a Slipknot tagjainak új "identitásához". A videó lentebb megtekinthető.

A Slipknot a 'The Devil In I' újonnan megjelent videoklipjében fedte fel az új maszkokat (és hellyel-közzel az új tagokat is). A banda ütőse, Shawn "Clown" Crahan által rendezett klipben a zenekar hét tagjának fejfedője került bemutatásra; ezáltal lehetett következtetni arra, ki lehet a banda új basszusgitárosa és dobosa (mindketten hasonló maszkot viselnek). Habár az ő kilétüket hivatalosan még nem jelentették be, a videoklipből kiderül, hogy a csapat Paul Grey halála után megüresedett basszsugitárosi posztját az az Alessandro "Vman" Venturella tölti be, aki korábban a Mastodon, a Fightstar és a Coheed And Cambria gitár-technikusaként dolgozott, valamint tagja volt a Krokodil zenekarnak (Venturellával legutóbb a Music Radar magazin készített interjút - ez ITT érhető el). Mindez nem hivatalos információ; a rajongók a videóban látható basszusgitáros kezén található tetoválásról azonosították be a zenészt. A Slipknot új dobosa vélhetően Jay Weinberg (Madball, Against Me!), aki a Bruce Spingsteen bandájából ismert Max Weinberg fia. Egyelőre az ő részvétele egyelőre sem hivatalos.

A Slipknot új albuma tehát az első lesz a 2008-as 'All Hope Is Gone', valamint Paul Grey basszusgitáros halála és Joey Jordison dobos tavaly év végén bejelentett kiválása óta. Bővebben a lemezről ITT írtunk.


Közeli felvételek az új SLIPKNOT-maszkokról
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás