Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

10 éves az ex-Annihilator tagok alkotta DUSKMACHINE


2014-09-19

A Primal Fear-ből nemrégiben kivált Randy Black dobos, valamint az Annihilator egyes ex-tagja révén létrejött Duskmachine zenekar az alábbi friss közleményt adta:

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

"Nem sokan vették észre, de a Duskmachine átlépte a 10 éves fennállás határát... Mi is alig figyeltünk oda: az évek csak úgy simán elrepültek felettünk. Úgyhogy most azt kell, mondjuk: újabb 10 év áll előttünk, minimum... Ebben a pillanatban viszont Ti is tekintsetek vissza egy kicsit munkásságunkban: lentebb láthattok egy videót, melyen Randy Black játssza el az első lemezünk egyik dalát. Ez a videó egyébként Randy saját oktató DVD-jén, a 'Fekete Könyv, Avagy Bevezetés A Kreatív Metal-Dobolás Világába' című anyagon található meg. Üdvözlünk mindenkit; 2015-ben találkozunk!".

Az ex-Annihilator / ex-Primal Fear dobos Randy Black, és basszusgitáros Russ Bergquist, valamint Nikolai Wurk gitáros és Joe Comeau (ex-Overkill gitáros / ex-Annihilator voklista) énekes alkotta Duskmachine legutóbbi nagylemeze - melyen a lenti videoklipes 'Endless' dal mellett többek közt olyan számcímek kaptak helyet, mint a 'Hands Of Fate' és az 'I Feel No Pain' - 2013. július 26-án jelent meg, a Massacre Records jóvoltából. A lemez keverését Achim Köhler [Primal Fear, Sinner, Brainstorm] végezte - a borító lentebb látható. (A címadódalhoz készült hivatalos dalszöveges videó lentebb szintén elérhető.)


10 éves az ex-Annihilator tagok alkotta DUSKMACHINE
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás