Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Videó: A ProgPower USA XV fesztiválon lépett fel a MASTERPLAN


2014-09-20

Szeptember 13-án, a 15. atlantai ProgPower fesztivál második napján a multinacionális dallamos metal banda, a Masterplan lépett színpadra.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

Az ex-Helloween gitáros, Roland Grapow mellett Martin "Marthus" Skaroupka (Cradle Of Filth) dobossal és Jari Kainulainen (ex-Stratovarius, Devil's Train) basszusgitárossal kiegészülő Masterplan 2013 júniusában adta ki legutóbbi nagylemezét, melyen első alkalommal szerepelt a Jorn Lande énekes helyére érkező Rick Altzi (At Vance, ex-Thunderstone).

"Új albumunkkal egy friss dolgot szerettünk volna elindítani, amellett, hogy meghagyjuk az eredeti Masterplan-védjegyeket, de mégsem gondolunk túl sokat a múltra. Ez a lemez tehát egy igazi jövőbe tekintés. Nagyon fontosnak éreztük, hogy ne másoljuk le a régi stílusunkat, hanem csakis előre tekintsünk" - közölte Grapow a 'Novum Initium' album kapcsán, melyről bővebben ITT és ITT írtunk.


Videó: A ProgPower USA XV fesztiválon lépett fel a MASTERPLAN
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás