Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Még Jézust sem szerették saját hazájában' - bemutatta új videoklipjét a HELIX


2014-09-23

A veterán kanadai rockerek május folyamán jelentetik meg új stúdiólemezüket, 'Bastard Of The Blues' címmel. Erről került frissen bemutatásra egy új videoklip.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

"Az új lemez a 'Vagabond Bones' és a 'Skin In The Game' vonalát viszi tovább. Sőt, ez utóbbi konkrétan rajta is lesz az albumon önálló dalként, lévén a 'Skin In The Game' csak egy öt-számos EP volt. De a lényeg az, hogy nagyon izgatottak vagyunk az anyag kapcsán... dehát épp ezért űzzük ezt az ipart, amit zenének hívnak" - közölte korábban Brian Vollmer énekes.

A lemez a lent látható borítóval és az alábbi tracklistával jelent meg, a Perris Records jóvoltából:

01. Bastard Of The Blues
02. Even Jesus (Wasn't Loved In His Hometown)
03. Screamin' At The Moon
04. Metal At Midnight
05. Axe To Grind
06. When All The Love Is Gone
07. Winning Is The Best Revenge
08. Hellbound For A Heartbreak
09. Skin In The Game
10. The Bitch Is A Bullet
11. Sticks & Stones

A Helix újonnan bemutatta a lemez 'Even Jesus (Wasn't Loved In His Hometown)' című számának hivatalos videoklipjét. Ez lentebb érhető el.

A Helix május folyamán Spanyolországban turnézott; ezt követte egy kisebb nyári észak-amerikai fesztivál-körút, majd októberben egy nagyszabású európai turné lesz esedékes, főként svéd- és németországi állomásokkal.

Az 1974-ben alakult Helix összesen 12 stúdióalbumot, 3 koncertlemezt, 2 EP-t, valamint számos válogatást és single-t tudhat maga mögött.


'Még Jézust sem szerették saját hazájában' - bemutatta új videoklipjét a HELIX
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás