Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Videoklip-premier: NONPOINT - 'Breaking Skin'


2014-09-29

Az idén 17 éves floridai Nonpoint szeptember 29-én adta ki új nagylemezét, 'The Return' címmel, a Metal Blade Records jóvoltából. Az albumról elérhetővé vált az első hivatalos videoklip!

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

A Nonpoint februárban vonult be a Chicago-i Groovemaster Stúdióba, ahol a tagok nekiláttak az új nagylemez munkálatainak. A bandát a stúdióban a Grammy-díjas Johnny K producer [Megadeth, Disturbed, Staind] segítette. Az új album szeptember 29-én jelent meg, Észak-Amerikában a Razor & Tie (30-án), a világ más tájain pedig a friss partner, a Metal Blade jóvoltából.

A Nonpoint a debütáló 'Statement' album megjelenése óta elsősorban Észak-Amerikában aratott nagy sikereket. A csapat nem titkolt vágya azonban "az egész világ leigázása". Ehhez ad kellő löketet a friss szerződés a Metal Blade Records-tól.
"Mindig is egy ilyen csapatot szerettünk volna, mint a Metal Blade. Nagyszerű érzés, hogy egy ilyen biztos és sikeres háttér van most már mögöttünk" - mondta Elias Soriano énekes.
"Azt meg mondanunk sem kell, mekkora megtiszteltetés egy olyan csapattal dolgoznunk Amerikán kívül, akik annak idején a Metallicát is segítették" - tette hozzá Robb Rivera dobos. 

Nemrégiben az alábbiakat nyilatkozta Soriano az új albumról: "Rendkívüli érzés visszatérni a stúdióba Johnny K-vel. Miután legutóbbi albumunk csodálatosra sikeredett, arra gondoltunk, miért kéne kijavítanunk valamit, ami teljesen rendben van?! Az elő-készületek kiválóan zajlottak, és szerencsére nem is volt sok munkánk - egyszerűen csak kiírtuk magunkból a szívünket és a lelkünket. Rengeteget szórakozunk, és ezt szeretnénk áttolmácsolni zenei formába".

A tracklista és a lemez borítója így néz ki:

01. Pins And Needles
02. Breaking Skin
03. Razors
04. Misery
05. The Return
06. Take Apart This World
07. Forcing Hands
08. Goodbye Letters
09. Never Ending Hole
10. Widowmaker
11. Never Cared Before
12. F__K'D
13. Know Myself

Az album első single-dala, a 'Breaking Point' immáron hivatalos videoklip formájában is elérhető, a lenti lejátszón. A klipet a korábban a Black Label Society-val és a Hatebreed-del is munkálkodó Justin Reich rendezte. Magáról a dalról az énekes így beszélt: "Ez a nóta a függőségről szól - legyen az étel, drogok, szex, hazugságok, bármi, ami viszketést okoz, és addig kaparod, amíg fel nem sérted a bőröd. Aztán vérzel. Ennél a pontnál már segítségre van szükséged, hogy megküzdj a dologgal".

A banda új lemezének másodjára bemutatott dala, a 'Never Ending Hole' audió-változata szintén lentebb érhető el.

"A Nonpoint célja mindig is az volt, hogy segítsen az embereken" - foglalta össze bandája indíttatásait Robb Rivera dobos. "Már ha csak egy ember is jobban érzi magát azután, hogy hallja a zenénket, akkor elégedettek vagyunk magunkkal. Remélem, mindenki megtalálja zenénkben a pozitívumot, és mosollyal az arcán áll tovább".

A Nonpoint legutóbbi, saját elnevezésű stúdióalbuma 2012 őszén jelent meg, szintén a Razor & Tie jóvoltából. Az album az első héten több mint 7,300 példányban kelt el az USA-ban; ezzel a Billboard 62. helyén végzett.


Videoklip-premier: NONPOINT - 'Breaking Skin'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás