Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Az egykori The Oath zenekar gitárosnője belépett a BEASTMILK-be


2014-10-05

A 2012-től 2014-ig működött német doom metalista lány-duó, a The Oath egyik fele, Linnéa Olsson ezentúl a finn "apokaliptikus death rock" banda, a Beastmilk tagja.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

Az "emberi elme hanyatlásáva foglalkozó", valamint a "krízis, a bukás és az összeomlás" tematikája mentén zenélő finn Beastmilk 2013-ban adta ki debütáló 'Climax' című nagylemezét, ami a banda erőteljes élő perfmornaszainak köszönhetően rövid idő alatt világhírűvé vált. A goth, az indie és a metal elemeit vegyítő együttes ezentúl Linnéa Olsson (ex-The Oath) gitárosnővel terjeszti az "apokalipszis igéjét".

A 2010-ben Helsinkiben megalakult Beastmilk katartikus koncertjeivel egész Európát és Észak-Amerikát bejárta már, elsősorban a HIM és a The Soft Moon előzenekaraként. A csapat jelenleg is egy európai körúton vesz részt, melyen a svéd In Solitude kíséretében koncertezik 2 hónapon és 25 városon keresztül (Linnéa első koncertje a Beastmilk színeiben október 2-án, csütörtökön volt. A turné második napján Göteborgban lépett fel a banda - ennek felvétele látható lentebb.)


Az egykori The Oath zenekar gitárosnője belépett a BEASTMILK-be
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás