Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Október végén adja ki új önálló country-lemezét a SKID ROW énekese, Johnny Solinger


2014-10-11

Október 28-án jelenik meg kizárólag digitális formában a Skid Row énekes, Johnny Solinger új szóló EP-je, a 'Scrappy Smith'.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

A Red River Entertainment kiadó jóvoltából megjelenő 'Scrappy Smith' október 27-ig ingyenesen meghallgatható Solinger honlapján. A lemezre felkerült az énekes legújabb single-dala, a 'Girls Who Swear', valamint egy-egy feldolgozás a Kentucky Headhunters-től, David Lee Murphy-től és a Black Stone Cherry-től.

"Már régóta készülök kiadni ezt az albumot" - közölte Solinger. "Hosszú ideje szerettem volna elkészíteni debütáló country-lemezem folytatását, de mindeddig ezt az időbeosztásom nem tette lehetővé. Egy multi-platinával rendelkező rockbanda frontemberének lenni eléggé elfoglalt meló".

A 'Scrappy Smith' cím Solinger nagyapjára utal, és előtte tiszteleg, mivel ő volt az, aki bevezette a fiatal zenész a country világába. "Nagyapám teljes neve Willard Jesse 'Scrappy' Smith. Jövő áprilisban lesz 100 éves" - nyilatkozta Solinger a Billboard magazinnak. "Ő az az ember, aki autóval minden nap megjárja a hegyet, csak azért, hogy egy jó kávét ihasson. Aztán általában visszatér a rekreációs központba, ahol napi szinten flörtöl a 80 éves "csajokkal". Nagyon szeretem és tisztelem őt; ezért neveztem el róla az EP-t".

Solinger 1999 óta énekese a Skid Row-nak; ő váltotta az 1996-ban kilépett Sebastian Bach-ot. Az együttes rajongóinak többsége eleinte ellenezte Solinger belépését a bandába. Az énekesnek azóta is nap mint nap kell elviselnie a gyűlölködő kijelentéseket. Az "anti-fanok" túléléséről Rachel Bolan, a Skid Row basszusgitárosa korábban így nyilatkozott: "Vannak ezek a nyelvművelők, akik félnek a változástól... Ezért neveztük el egy korábbi albumunkat (az első lemezünket Johnny-val) 'Thickskin'-nek ['Vastagbőr']. Ehhez tehát igazán vastagnak kell lennie a bőrnek... De tudjátok mi a vicces az egészben? Rajongóink 85%-a - elsősorban az Államokon kívüli területeken - támogat minket. Az emberek szeretik a Skid Row zenéjét, és örömmel fogadták Johnny-t is. Én belsős ember vagyok, tehát elmondhatom: nem olyan szörnyű a helyzet, mint azt sokan gondolnák".


Október végén adja ki új önálló country-lemezét a SKID ROW énekese, Johnny Solinger
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás