Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SKINLESS - megjelent a visszatérő lemez; az 'Only The Ruthless Remain' teljes egészében meghallgatható!


2015-06-02

2013 októberében, két év szünet után ismét visszatértek a new yorki death metal veteránok. A Skinless egy évvel a reunion után, bevonult az Edie Road Stúdióba...

A banda 8 éven belüli első nagylemezének - ami az 'Only The Ruthless Remain' címet viseli - producere Tom Case; a keverést pedig Dave Otero (Cephalic Carnage, Primitive Man) végezte. A maszterizálás a veterán Brad Boatright (Obituary, Nails) nevéhez fűződik. A 2015. június 2-án, a Relapse Records jóvoltából kiadásra kerülő album lent látható lemezborítóját Ken Sarafin tervezte.

"2006 óta most először sikerült végre bevonulnunk a stúdióba, hogy kidolgozzunk egy újabb gyilkos Skinless albumot" - közölte tavaly októberben Noah Carpenter gitáros. "Alig várjuk már, hogy bemutathassuk az új dalokat a rajongóknak, és azt is, hogy meghallgathassuk véleményeteket. Az új dalokban erősen jelen vannak a súlyos Skinless-groove-ok, viszont ezúttal extra gitárszólókkal és új elemekkel tudunk szolgálni. A lemez borítójáról pedig azt kell mondjam, hogy ez az eddigi legjobb illusztráció bandánk történetében".

A gitáros korábbi elmondása szerint "az új Skinless lemez meglehetősen megkésett, így az elmúlt hónapokban minden munka erre irányult. Zeneiségét tekintve a 'Progression', a 'Foreshadowing' és a 'Trample' albumok keverékére kell számítani, mindössze több gitárszólóval".

A Skinless 1992-ben alakult a New York-i Albany-ban. A 20 éves fennállás során 4 nagylemezük és számos EP-jük jelent meg. A 2011-es feloszlás után 2013-ban ismét a klasszikus felállás jött össze, Sherwood Webber énekes, Noah Carpenter gitáros, Joe Keyser basszusgitáros és Bob Beaulac dobos részvételével.
"Ez a felállás helyezte a Skinless-t a metal térképére, így tehát nagyszerű érzés visszatérni. Nem leszünk a múlt kutyái, de mindenképpen fellépünk néhány fesztiválon, és megisszuk az összes sört. Kezdődjön hát a rombolás!" - közölte korábban Carpenter.

Az 'Only The Ruthless Remain' június másodikán megjelenik CD-n, LP-n és digitális változatban is. Íme a lemez tracklistája, trailere és a teljes stream:

01. Serpenticide
02. Only The Ruthless Remain
03. Skinless
04. Flamethrower
05. The Beast Smells Blood
06. Funeral Curse
07. Barbaric Proclivity

A 'Skinless' című szám hivatalos videoklipjét április 28-án tette közzé a banda. A hétperces "szadista kisfilm" egy "sátánista szekta rituáléját" mutatja be:

A banda 2014. január 17-én adott reunion-bulit a New York-i Clifton Parkban. Ennek felvételei lentebb érhetők el.

Íme a fellépés előtt készült interjú (a Shed My Skin TV tulajdona):


SKINLESS - megjelent a visszatérő lemez; az 'Only The Ruthless Remain' teljes egészében meghallgatható!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás