Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új szólóalbumát részletezi az egykori Black Sabbath énekes, Tony Martin


2014-10-12

Tony Martin énekes - aki 1987 és 1995 között hat Black Sabbath lemezen énekelt - bejelentette, hogy 'Book Of Shadows' címmel új szólóalbumot dob piacra.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

Néhány hónappal ezelőtt Martin így nyilatkozott a 'Book Of Shadows' megjeleséről: "Kicsit várat még magára a kiadás, mivel ez egy szólóalbum, és a szólóalbumokat általában addig kell csiszolni, amíg tökéletesnek nem érzed a dolgot. De ugyanakkor fizetni kell a számlákat is; ezáltal más projektekben is szerepet vállalok... ez pedig szintén elhalasztja a szólólemez munkálatait".

A 'Book of Shadows' immáron hat esztendeje készül - Tony 2008-ban jelentette be, hogy a Phenomena együttesből ismert Tom Galley lesz a lemez producere. "Nagyszerű érzés Tom-mal dolgozni; pláne amióta tudjuk, hogy testvére, Mel Galley [ex-Whitesnake, Trapeze] rákban elhunyt... Tom azóta szinte csak a munkának szenteli életét. De egyébként mindig is kiváló producer volt - a Phenomenával közös munkássága pedig egyszerűen lenyűgöző".

Az énekes azt is elárulta, hogy új albumának borítóját ezúttal is az a Rory Fiorito tervezi, aki a legutóbbi (2005-ös) 'Scream' című lemezt is illusztrálta. Emellett az is kiderült, hogy az új albumon helyet kap egy 'Devil's Man Down' című szám, amit a legendás brit progresszív rock banda, a Black Widow énekese / szaxofonosa, Clive Jones szerzett. "Egy kiváló tehetségről van szó; de ugyanakkor szomorú is a dolog, mivel Clive rákban szenved" - nyilatkozta Martin.

"Lehet, hogy kicsit elfogult vagyok, de azt kell, hogy mondjam: ez az eddigi legjobb lemezem. És más lesz, mint a többi! Most megijedtetek? Pedig nincs rá semmi ok! Le lesztek nyűgözve!".

Martin korábban olyan neves zenészekkel dolgozott együtt szólóalbumain, mint Brian May, Cozy Powell, Neil Murray, John Thomas, Glenn Hughes, Mel Galley, Don Airey, Ray Gillen és Scott Gorham.

További infók az új lemezről hamarosan...

Az énekes legutóbbi megmozdulása az olasz gitáros, Aldo Giuntini tavaly májusban megjelent új nagylemeze volt. A 'Project IV' címmel napvilágot látott album összes dalában Martin énekelt. Erről bővebben ITT írtunk.

Tony Martin az 1987-es 'The Eternal Idol' albumtól kezdve, egészen az 1995-ös 'Forbidden' lemezzel bezárólag énekelt a Black Sabbath-ban.


Új szólóalbumát részletezi az egykori Black Sabbath énekes, Tony Martin
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás