Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta 'Inked In Blood' albumának címadódalát az OBITUARY


2014-10-13

Az új Obituary album 'Inked In Blood' címmel jelenik meg, a Relapse Records jóvoltából, október 28-án. A lemezről immáron elérhető három eredeti dal is!

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

Az Obituary 9. nagylemeze a banda szülővárosában, a floridai Gibsonton-ban készült. A RedNeck Stúdióban rögzített 'Inked In Blood' az alábbi tracklistával jelenik meg:

01. Centuries Of Lies
02. Violent By Nature
03. Pain Inside
04. Visions In My Head
05. Back On Top
06. Violence
07. Inked In Blood
08. Deny You
09. Within A Dying Breed
10. Minds Of The World
11. Out Of Blood
12. Paralyzed With Fear

Az 'Inked In Blood' immáron elő-rendelhető a Relapse kiadó honlapján.

Nemrég megjelent a lemez első hivatalos ízelítője, melynek köszönhetően három vadonatúj dalba is bele lehet hallgatni - ez lentebb érthető el. Szintén néhány napja mutatta be a banda a 'Visions In My Head' és a 'Violence' című dalokat is; frissen pedig napvilágot látott az album címadódalának hivatalos audió-verziója (ezek a lenti YouTube- és Soundcloud-lejátszókon érhetőek el).

"Nem is igazán tudjuk, hogy magyarázzuk el, de az biztos, hogy fején ütöttük a metal-szöget ezzel az albummal" - közölték a banda tagjai. "Közel három éve folyamatosan csak írjuk a dalokat; és most végre elmondhatjuk, hogy nem is lehetnénk ennél boldogabbak a végeredménnyel. A csillagok állása úgy látszik, nekünk kedvezett, mivel sikerült olyannyira megszilárdítani a bandát, mint még soha".

Az új album költségeinek fedezéseképpen az Obituary tagjai 2013 végén elindítottak egy Kickstarter-kampányt, melynek segítségével a rajongók a világ minden tájáról hozzájárulhatnak egy tetszőleges összeggel a munkálatokhoz.
"Mindig is tudtuk, hogy a mi rajongótáborunk a legelkötelezettebb csoport az egész bolygón; és ezt sikerült most is bebizonyítaniuk azzal, hogy támogattak minket a Kickstarter-kampány során. Nem is lehetnénk ennél büszkébbek Rátok, akik a lemez elő-rendelésével és a számtalan extra kihasználásával hozzájárultatok a munkálatok költségeihez. A következő lépés már tényleg csak az volt, hogy megtaláljuk a kiadáshoz megfelelő céget - most pedig már azt is ki lehet jelenteni, hogy ez is sikerült: összeálltunk a Relapse Records-szal, így világszerte minden rajongó ezen kiváló csapat keze alatt juthat legújabb munkánkhoz, melyhez ők maguk is hozzátették a lehető legtöbb erőt és energiát" - közölte a csapat.

A banda június 6-án indult európai turnéra, melynek során több neves fesztiválon is felléptek. Ilyen volt a koppenhágai Copenhell is, ahol elhangzott egy vadonatúj, eddig nem hallott dal, az 'Inked In Blood' album címadója. A felvétel lentebb megtekinthető.
A csapat augusztus 10-én, a nagy-britanniai Walton-On-Trent-ben megrendezett Bloodstock Open Air fesztiválon mutatott be két újabb dalt a lemezről, a fentebb említett 'Visions In My Head' és 'Violence' című tételeket. Ezek rajongói koncert-felvételei szintén lentebb láthatók.

Az Obituary tagjai:
John Tardy - ének
Trevor Peres - gitár
Donald Tardy - dobok
Terry Butler - basszusgitár
Kenny Andrews - gitár

 


Bemutatta 'Inked In Blood' albumának címadódalát az OBITUARY
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás