Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Ausztráliába költözött a DIAMOND HEAD énekese: Nick Tart távozik a banda éléről


2014-10-14

A legendás NWOBHM zenekar énekese "a világ másik oldalára költözött"; ezáltal a továbbiakban nem tudja vállalni a szereplést.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

"11 éven keresztül voltam a Diamond Head énekese, de most úgy érzem, eljött az idő, hogy tovább álljak" - jelentette be Tart. "Mint azt sokan már észre is vettétek, a banda az októberi turnét helyettesítő énekessel kezdte [a dán születésű londoni lakos, Rasmus Bom Andersen személyében]; én pedig csak is a legjobbakat tudom kívánni nekik. Nem hallottam még az új srácot, de biztos vagyok benne, hogy kiváló énekesről van szó; lévén Brian [Tatler, gitáros] mindig is sokat adott a Diamond Head minőségére. Az új srácnak is csak egy csomó jó dolgot tudok kívánni - biztos, hogy megnézem az felállás előadását a YouTube-on.
Eleinte bíztam még abban, hogy rögzíteni tudok egy harmadik albumot is Diamond Head színeiben, de ezt később elvetettem, mivel Brian tisztán kijelentette, hogy nem érzi szükségességét egy új lemez megírásának. Én ezt totálisan megértem. Nagyon régóta űzi már az ipart, szóval ő tudja csak igazán, mikor jön el az ideje egy új album rögzítésének. Kiválásámhoz persze elsősorban az járult hozzá a legnagyobb mértékben, hogy elköltöztem a világ másik felére. Egyébként már közel 6 éve lakom Brisbane-ben, de eddig a zenélgetést rendszeres repülőutak jóvoltából ejthettük meg, ami így is elég sok késést okozott számunkra. A srácoknak viszont most már nem kell aggódniuk amiatt, hogy nem érnék oda időben, mivel ezentúl véglegesen Brisbane-ben maradok.
Nagyon büszke vagyok a két albumra, amit ezzel a bandával rögzíthettem; valamint az összes turnéra, amit Diamond Head-színekben vihettem véghez (különképpen a Knebworth-beli, Metallicával közös fellépésre). Fantasztikus időket éltem át!
Itt, Brisbane-ben van egy saját bandám, de jelenleg még csak alakulnak a dolgok. Nemrég találtam meg új zenész-partnereimet, és most is éppen dalokat szerzek. Nagyon izgatottan állok a jövő kapuja előtt.
Köszönet mindenkinek a Diamond Head-táborban; az összes rajongónak - mindenkinek, aki támogatott engem, és bátorított az évek során!
".

Nick Tart 2004-ben érkezett a Diamond Head együttesbe; mégpedig az eredeti énekes, Sean Harris helyére.

A legendás Diamond Head 1976-ban alakult. Karrierjük kezdetén hatalmas sikereket értek el világszerte. A MCA Records kiadó például "az új Led Zeppelin"-ként promótálta a csapatot. A zenekar nagy hatással volt a Metallica tagjaira is: Lars Ulrich és bandája 1984-ben rögzítette az 'Am I Evil?' címá Diamond Head-feldolgozást, ami később a szettlisták rendszeres részévé vált.


Ausztráliába költözött a DIAMOND HEAD énekese: Nick Tart távozik a banda éléről
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás