Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Dalok a Fekete Lyukból' - hallgasd meg a PRONG új Bad Brains-feldolgozásást!


2015-02-27

A new yorki groove metal banda a német fővárosban töltötte az elmúlt hónapokat: Tommy Victor és együttese egy különleges feldolgozás-szettet rögzített egy berlini stúdióban.

A 'Songs From The Black Hole' CD-n és LP-n kerül kiadásra, az SPV/Steamhammer kiadó gondozásában, Skandináviában 2015. március 25-én, Németországban március 27-én. Európa többi részén március 30-án, az USA-ban pedig március 31-én. Íme a végleges tracklista:

01. Doomsday (Discharge feldolgozás)
02. Vision Thing (Sisters Of Mercy feldolgozás)
03. Goofy's Concern (Butthole Surfers feldolgozás)
04. Kids Of The Black Hole (Adolescents feldolgozás)
05. Bars (Black Flag feldolgozás)
06. Seeing Red (Killing Joke feldolgozás)
07. Don't Want To Know If You Are Lonely (Hüsker Dü feldolgozás)
08. Give Me The Cure (Fugazi feldolgozás)
09. Banned in D.C. (Bad Brains feldolgozás)
10. Cortez The Killer (Neil Young feldolgozás)

A Prong frontembere, Tommy Victor emellett azt is bejelentette, hogy bandája, az új lemez megjelenését követően európai turnéra indul. "Az új album válogatott klasszikus feldolgozásai, valamint régebbi ismert nótáink élő verziói ezúttal olyan országokban is felcsendülnek, mint Németország, Franciaország, Svájc, Belgium, Ausztria és Hollandia" - közölte az énekes.

Nemrég bemutatásra került a lemez borítója, amit Victor így kommentált: "Bandánk rendkívül izgatott a 'Songs From The Black Hole' megjelenése miatt, és amitt is, vajon mit fogtok szólni az album csomagolásához. Művészeti menedzserünk, Mike Lopez segítségével sikerült vizuális formában is megvalósítanunk a nagyvárosi hanyatlás, az elnéptelenedés és a bizonytalanság tematikáját. Lévén a Prong zenéje a lemondást és az elhagyatottságot tükrözi, így lemezborítóinknak is ezt kell visszaadnia. Egyszóval: reméljük, Ti is élvezni fogjátok ezt az új korongot, kívülről és belülről is egyaránt".

íme az album első hivatalos ízelítője:

Frissen megjelent a feldolgozás-album első nyilvános dala, a 'Banned In D.C.' című Bad Brains feldolgozás. Íme a premier:

A Prong 2014 elején adta ki legutóbbi nagylemezét, 'Ruining Lives' címmel, az SPV/Steamhammer jóvoltából. Friss hír, hogy a csapat bemutatta lemez 'Remove, Separate Self' című számának videoklipjét. A Brian Cox és Marcelo Palomino rendezésében készült kisfilm lentebb érhető el. Az SPV kiadó egyébként október 24-én dobta piacra ezt a single-dalt; mégpedig 7-inches bakelit-kislemez formájában, az alábbi két tétellel:

01. Remove, Separate Self (album-verzió)
02. "Separate Self, Remove" (a 'Remove, Separate Self' újra-gondolása - Matt Heafy [Trivium] de-mixe)


'Dalok a Fekete Lyukból' - hallgasd meg a PRONG új Bad Brains-feldolgozásást!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás