Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a BLOODBOUND új dala!


2014-10-27

A svéd heavy / power metal banda közzétette november 21-én megjelenő 'Stormborn' című nagylemezének első ízelítő-dalát. Íme az 'Iron Throne':

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

A Bloodbound hatodik sorlemeze, a 'Stormborn' Európában november 21-én, Észak-Amerikában pedig december 2-án kerül a boltokba, az AFM Records jóvoltából. A kiadvány digipakban és vörös színű, 500 példányszámúra limitált bakeliten is elérhető lesz. A Bloodbound-nak ez lesz a harmadik albuma Patrik "Pata" Johansson (Dawn Of Silence) énekessel, aki a 2010-ben kivált Urban Breed-et (ex-Pyramaze, Project Arcadia, Trail Of Murder) váltotta.

"Hosszú időbe tellett, mire sikerült véghez vinnünk ezzel az albummal mindazt, amit szerettünk volna" - közölte Frederik Bergh billentyűs. "Célunk egy igazán speciális hangzás megvalósítása volt; és szerintem ezt el is értük. Az egész csapat hatalmas mértékű szenvedéllyel vitte végig ezt a folyamatot; hangtechnikusunk, Jonas Kjellgren [Scar Symmetry, Sonic Syndicate, Hypocrisy] pedig kiváló munkát végzett. Ennél jobb már tényleg nem is lehetne ez az album!".

Íme a 'Stormborn' borítója és tracklistája:

01. Bloodtale
02. Satanic Panic
03. Iron Throne
04. Nightmares From The Grave
05. Stormborn
06. We Raise The Dead
07. Made Of Steel
08. Blood Of My Blood
09. When The Kingdoms Will Fall
10. Seven Hells
11. When All Lights Fail


Itt a BLOODBOUND új dala!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás