Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Videoklip-premier: THE CROWN - 'Headhunter'


2014-10-27

A nemrégiben újjáalakult svéd death / thrash metal banda 'Death Is Not Dead' címmel adja ki új stúdiólemezét, melyről immáron elérhető az első single-dal, a 'Headhunter' videoklipje.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

"Azt kérdezitek, mi történik a The Crown-táborban? Néhány hónapon belül ünnepeljük a death metal jegyében töltött 25. esztendőnket. Elhiszitek ezt? 25 vérben, izzadtságban és verejtékben áztatott év, és megannyi büszkeségünkre szolgáló album áll mögöttünk.
Ez az ünnep viszont nem csak a visszatekintésről, nosztalgiáról szól, hanem egyben egy fényes jövő kilátásáról is. Jelenleg nagyszerűen érezzük magunkat, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a 2015-ös évet az eddigi legméltóbb módon ünnepeljük meg. Szeretnétek csatlakozni hozzánk? Olvassatok tovább:
Tisztában vagyunk azzal, hogy nagyon sokan vártatok epedekve néhány új dalt tőlünk. A várakozás azonban most ért véget! Az elmúlt két évben keményen dolgoztunk egy új albumon, ami a 'Death Is Not Dead' címet viseli. Ezt 2015. január 15-én szabadítjuk rá az emberiségre. A 'Death Is Not Dead' egy olyan lemez, amire rendkívül büszkék vagyunk. Reméljük Ti is szeretni fogjátok, és magdjátok neki a kellő támogatást, mivel tényleg a legjobbat hoztuk ki magunkból annak érdekében, hogy egy igazi death metal klasszikust tegyünk le az asztalra.
Akik esetleg nem bírnák kivárni a 2015-ös év eljövetelét, azok számára október 27-én piacra dobjuk történetünk legelső 7-inches kislemezét, a 'Headhunter'-t, amit mindössze 1,000 példányszámban vásárolhattok meg. Ennek elő-rendelése szeptember 29-én vette kezdetét. A single B-oldalán az 'Unfit Earth' című szám feldolgozása fog helyet kapni, amit eredetileg a Napalm Death rögzített
".

Íme a 'Death Is Not Dead' tracklistája:

01. Reign
02. Headhunter
03. Iblis Bane
04. Eternal (Paradise Lost feldolgozás)
05. Struck By Lightning
06. Speed Kills (Full Moon Ahead)
07. Herd Of Swine
08. Horrid Ways
09. Ride To Ruin
10. Meduseld
11. Godeater

Bónusz CD (limitált digipakos változat):
01. We Come In Peace (Piece by Piece)
02. Agent Orange (Sodom feldolgozás)

Másik hír, hogy a The Crown megvált dobosától, Janne Saarenpää-tól. Erről a következőket nyilatkozták a tagok: "Janne Saarenpää előre beláthatatlan időre meglépett, mivel új projektbe szeretne kezdeni. Mi tiszteletben tartjuk kívánságait, és támogatjuk őt jövőbeni kalandjai során. Janne posztja mindig is nyitott marad, így ha bármikor úgy dönt, hogy visszatérne közénk, örömmel fogadjuk őt. Egyelőre csak a legjobbakat tudjuk kívánni neki, és köszönettel tartozunk a múltbeli tevékenységeiért. Koncert-felállásunk kicsit máshogy fog kinézni, de mi már ezt is megoldottuk. Hamarosan erről is közlünk bővebb infókat".

A The Crown gitárosi posztját a tavalyi évben vette át Robin Sörqvist (Impious)

A banda 2012. május 5-én adta első koncertjét (Göteborgban) a visszatérő Johan Lindstrand énekessel, aki abban az évben érkezett Jonas Stålhammar helyére. Stålhammar-ral közösen egyetlen albumot rögzített a banda; ez volt a 2010-es 'Doomsday King', ami a The Crown legutóbbi nagylemeze volt.

Íme a 'Headhunter' című single-dal frissen bemutatott videoklipje:

thecrownheadhuntersingle


Videoklip-premier: THE CROWN - 'Headhunter'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás