Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Decemberben adja ki eredeti felállásával rögzített 'Sun Red Sun' lemezét a LYNCH MOB


2014-10-31

Az egykori Dokken gitáros George Lynch vezette Lynch Mob eredeti énekesével, Oni Logan-nel tér vissza egy decemberben megjelenő 'Sun Red Sun' című EP-vel.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

A 'Sun Red Sun' hét eredeti számot; köztük egy Bad Company feldolgozást ('Burnin' Sky') fog tartalmazni. Oni Logan énekes - aki év elején tért vissza a Lynch Mob-ba - elmondta, hogy az új lemez egyfajta főhajtás lesz az néhai Black Sabbath / Badlands énekes, Ray Gillen élete és munkássága előtt (Gillen 1993. december 3. hunyt el, AIDS-betegségben).
"Ray-jel valódi testvérek voltunk" - mondta Logan. "Ő egy nagyszerű ember volt. Amikor megérkeztem L.A.-be, mindig meleg szívvel üdvözölt engem. A 'Sun Red Sun' lemez tehát róla szól; magát a címadódalt pedig konkrétan neki éneklem. De ezt úgyis meghallgajátok majd a dalszövegekben".

A december 9-én, a Rat Pak Records jóvoltából megjelenő EP-n a Lynch Mob klasszikus, 'Sound Mountain Sessions'-érás felállása zenél: George és Oni mellett tehát Robbie Crane basszusgitáros és Scot Coogan dobos adja elő az új dalokat. A Chris "The Wizard" Collierb (Lita Ford) által kevert és maszterizált lemezre felkerül két tempós rock-nóta, a 'Believers Of The Day', valamint a 'Play The Game'; két groove-orientált szerzemény ('Erotika', 'Subliminal Dream'), a fentebb említett Bad Company feldolgozás, egy instrumentális szóló-dal ('Black Waters') George előadásában, plusz az instrumentális címadódal. Ezek mellett a bónuszok sem maradnak el: a zenekar újra-rögzítette a 'Sound Mountain Sessions' eredeti négy dalát - ezek szintén elérhetőek lesznek a kiadvány minden formátumán.

Hivatalos ízelítő az album lentebb érhető el.

Logan azt is elmondta, hogy a Lynch Mob 2015-ben egy teljes értékű nagylemezt is kiad: "A turnézás, és a következő nagylemez felvételei várhatóan 2015 első heteiben fognak indulni. George-dzsal nemsokára neki is látunk a dalszerzésnek. Mi ketten nagyon érezzük egymás zenei hangulatát. Faszául halad minden".

A 12 évig a Dokken gitárosaként tevékenykedő George Lynch 1990-ben hozta létre a Lynch Mob zenekart, ami a debütáló 'Wicked Sensation' albumtól kezdve a legutóbbi 'Unplugged: Live From Sugarhill Studios' (2013) című lemezig világszerte pozitív fogadtatásban részesült az évek során. A banda single-dalainak ('Wicked Sensation', 'Tangled In A Web', 'River Of Love') köszönhetően Lynch hamar kiérdemelte a neves Guitar World magazin 'Minden idők legjobb gitárosának' járó címét.

A Lynch Mob eredeti énekese Oni Logan volt, aki először 1991-ben lépett ki a bandából, majd 2009-es visszatérése után, 2011 nyarán hagyta ott váratlanul a zenekart. Ezt követően az énekesi poszton megfordult az Electric Sister tagjaként ismert Thadeus "Tad" Gonzalez, valamint Keith St. John (Montrose, Burning Rain) is. Logan 2014 elején tért vissza Lynch bandájába. A kettejük közti kapcsolról Logan a következőket nyilatkozta friss interjújában: "Egyszerűen nem tudunk végleg elszakadni egymástól. Valami különleges kapocs van közöttünk, ami örökké összeköt minket. És ha őt kérdeznétek erről, ugyanezt válaszolná... Úgy tűnik, a közös energiáink nagyon jól működnek. George előadja ezeket a zseniális riffeket, amik engem azonnali dalszerzésre késztetnek. Ennyire egyszerű az egész".


Decemberben adja ki eredeti felállásával rögzített 'Sun Red Sun' lemezét a LYNCH MOB
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás