Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

48 éves korában elhunyt Wayne Static


2014-11-02

A Static-X nevű indusztriális metal banda énekes-gitárosa / alapítója, Wayne Static (született: Wayne Richard Wells) 48 éves korában életét vesztette.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

A halálhírt Static publicistái közölték, a FiXT Publicity cégnél. Habár egyelőre nincs hivatalos információ a zenész halálának okairól és körülményeiről, a hozzá közel állók jelentései szerint drog-túladagolás állhat a háttérben.

A Static X 1999 és 2009 között hat nagylemezt és egy válogatás-albumot adott ki. A frontember - miután feloszlatta bandáját - 2011-ben kezdett szólókarrierbe; ebben az évben jelent meg első önálló albuma, a 'Pighammer'. Wayne és szóló-bandája november 6-án indult volna észak-amerikai turnéra, a Powerman 5000 társaságában. A zenész 2008-ban vette feleségül pornószínésznő élettársát, Tera Wray-t.

A Korn frontembere, Jonathan Davis: "Nyugodj békében, Wayne. Meg sem tudok most szólalni. Rengeteg barátomat elvesztettem már... Találkozunk a túloldalon, tesó".

A Five Finger Death Punch dobosa, Jeremy Spencer: "Szörnyű... R.I.P. Wayne Static".
A banda gitárosa, Jason Hook: "Szomorú vagyok. R.I.P., Wayne. Testvérem voltál...".

Dino Cazares (Fear Factory): "Wayne egy legenda, egy zseniális ember, egy dalszerző. Nagyon szar érzés olyan dolog miatt elveszteni egy barátot, amiben segíteni tudtál volna neki. R.I.P. Wayne Static"
A Fear Factory közleménye: "Részvétünket küldjük a Wells-családnak. R.I.P. Wayne Static".

David Ellefson (Megadeth): "Szörnyű hírek érkeztek... Részvétem a Static-X szervezetének és Wayne családjának. Szép emlékeket fogok őrizni a közös turnékról...".

Morgan Rose (Sevendust): "Ledöbbentem a szörnyű hírek hallatán. Wayne Static elhunyt. Pedig mennyit buliztunk együtt... Szörnyű... RIP Wayne".

Mikey Doling (Snot, Soulfly): "Szomorú vagyok Wayne Static halála miatt. RIP tesó".

David Draiman (Disturbed): "Viszlát, régi barátom".

Shaun Glass (Broken Hope, The Bloodline): "Ma egy barátot vesztettem el. Ideges is vagyok, és szomorú is egyszerre. Sok szép közös emlékünk van... R I P Wayne".

Otep Shamaya: "Szomorúan hallom Wayne Static halálhírét. Egy kedves és tehetséges embert vesztettünk el. Részvétünk a családnak, barátoknak és rajongóknak".

Miguel "Meegs" Rascon (Coal Chamber): "Wayne, ez volt az egyik fotó, amit a We Are The Riot turnéja alatt készítettünk. Örülök, hogy ezt megtarthatom magamnak örökre. Hatalmas része voltált a nu-metal mozgalomnak, ami kialakította a Los Angeles-i metal-közösséget, a Coal Chamber és számos más banda társaságában. Egy család voltunk; egy éhező család... Hiányozni fogsz, tesó. RIP".

DJ Ashba (Guns N' Roses, Sixx: A.M.): "Hiányozni fogsz. Isten áldja a családodat, barátaidat és rajongóidat ebben a szomorú pillanatban".

A DevilDriver egykori gitárosa, Jeff Kendrick: "Szomorúan vettem tudomásul Wayne Static halálát. R.I.P.".

Steev Esquivel a Skinlab zenekarból: "Szomorú vagyok, nyugodj békében, Wayne!!!"

Dave Navarro (Jane's Addiction): "RIP WAYNE STATIC".

Shavo Odadjian (System Of A Down): "NYUGODJ BÉKÉBEN, TESÓ!!".


48 éves korában elhunyt Wayne Static
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás