Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Motor-balesetban elhunyt a BLACK TUSK basszusgitárosa


2014-11-10

Jonathan Athon, a Georgia-beli Black Tusk zenekar basszerosa november 7-én, péntek este halálos közúti motor-balesetet szenvedett.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

"Az orvosok közölték velünk, hogy Jonathan helyrehozhatatlan agykárosodást szenvedett közvetlenül a balesetet követően. Basszusgitárosunk kómában volt; egészen eddig küzdöttek az életéért" - közölték a bandatagok. "Később lekapcsoltuk őt a gépekről, mivel tisztában voltunk vele, hogy ez lenne az ő kívánsága is. A szerveit adományozás céljából fogják felhasználni. A temetés hamvasztásos lesz, ám a megemlékezés szűk baráti és családi körben fog zajlani, a Savannah-i Temetőben. Jonathan 32 éves volt - örökké hiányozni fog nekünk. Köszönet mindenkinek a jókívánságokért; barátunk büszke lenne rátok".

A DoSavannah.com riportja szerint Athon Harley-Davidson járműve egy szabadidőautóval karambolozott Savannah belvárosában, november 7-én, péntek este, a Price és East Jones utcák kereszteződésében . A zenészt és 26 éves barátnőjét, Emily Boutwell-t azonnal a helyi egyetemi klinikára szállították. Julian Miller, a Savannah-Chatham Rendőrség szóvivőjének elmondása alapján, a pár egy 1981-es Harley Davidson Sportster-rel közlekedett. A halálos balesetet egy 2014-es Acura MDX jármű ajtaja okozta. Az autót egy helyi, 85 éves férfi vezette.

A Black Tusk néhány napja vonult be a portlandi Audiosiege Stúdióba (a neves Joel Grind [Toxic Holocaust] producer társaságában), hogy megkezdje a munkálatokat új nagylemezén. A csapat legutóbbi kiadványa 2013-ban jelent meg, 'Tend No Wounds' címmel - az EP-ről bővebben ITT írtunk.


Motor-balesetban elhunyt a BLACK TUSK basszusgitárosa
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás