Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ALTITUDES & ATTITUDE - újabb performansz-klip Frank Bello és David Ellefson közös projektjétől


2014-11-27

Az Anthrax-ből ismert Frank Bello és jóbarátja, a Megadeth basszusgitárosa, David Ellefson egy Altitudes & Attitude nevű projektben állt nemrégiben össze. Itt a páros új performansz-videója!

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

Bello és Ellefson az EMG TV-ben mutatta be első single-dalát, a 'Tell The World'-öt, majd később a 'Here Again' című számot. Frank EMG 81 és EMG 60 gitárokon, míg David EMG 35DC és EMG 35CS típusú hangszeren játszik. Íme a felvételek:

A két basszusgitáros a tavaly év végén megrendezett Metal Masters néven ismert, klinika-turnén látott neki a közös dalszerzésnek: így született meg az Altitudes & Attitude.

A csapat első EP-jének ízelítője ITT hallgatható meg. A lemez az alábbi tracklistával jelent meg, 2014. január 14-én:

01. Booze & Cigarettes
02. Tell The World
03. Here Again

Nemrég elkészült a páros első hivatalos videoklipje. A 'Tell The World' kisfilmet Matt Hanrahan rendezte - ez lentebb megtekinthető.

"Amikor elkezdtük, még csak szimpla basszusgitár-témáink voltak, ám ezek hamar kifejlődtek nagyszerű nótákká" - mondja korábban Ellefson a projekt kapcsán. "A rajongóink szerintem el sem tudják képzelni, hogy két basszusgitáros hogy tud közösen dalokat írni, viszont nekünk ez sikerült. Nagyon izgalmas dolog ilyen változatos dallamokat írni, miközben végletek nélkül folyamatosan előretérbe helyeződik a basszusgitár-játék. Frank énekhangja, a gitár-témák és a többi hangszer; ez mind-mind újabb kreatív lehetőséget biztosít számunkra. Úgy gondoltuk, jó lenne, ha a rajongóink belehallgathatnának abba, amire tőlünk számíthatnak - így tehát: íme, ez az Altitudes & Attitude!".

A mini-album a következő felállással került rögzítésre:

Frank Bello - ének, eletromos gitár, 8-húros basszusgitár 
David Ellefson - 4-, 5- és 8-húros basszusgitár, ritmusgitár
Jeff Friedl [A Perfect Circle] - dobok, ütős hangszerek 
*Speciális vendég: Gus G. [Firewind, Ozzy] - szólógitár a 'Here Again' dalban


ALTITUDES & ATTITUDE - újabb performansz-klip Frank Bello és David Ellefson közös projektjétől
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás