Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Fire Music' - februárban jön a DANKO JONES új albuma


2014-11-13

A kanadai rockbanda 2015. február 15-én adja ki legújabb stúdiólemezét, CD-n, digipakban és bakeliten. Az albumot a Juno-díjas Eric Ratz [Cancer Bats, Billy Talent] producelte.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

A 'Fire Music' első single-dala a 'Gonna Be A Fight Tonight' című szám lesz - ennek egy részlete a lenti videóban hallható, a banda Motörboat fesztiválos koncertjének néhány felvétével egyetemben.

A Danko Jones a 2013-as esztendőt intenzív turnézással töltötte - az európai és kanadai teltházas bulik mellett tavaly decemberben értek végére második legnagyobb USA-beli körútjuknak, mely során a Volbeat-tel közösen járták az Államokat, több mint 5 héten keresztül, megállás nélkül. Mindemellett a tavalyi évben érte el a banda eddigi lemagasabb amerikai rádió-toplistás helyezését is: 'Just A Beautiful Day' című single-daluk 26. helyen végzett a hivatalos Active Rock listán.
A 2014-es év már annál inkább dalszerzéssel és kreatív munkákkal telt Danko Jones frontember, John "JC" Calabrese basszusgitáros és a nemrég bemutatott dobos, Rich Knox (Flash Lightning) számára. A kemény munka 'Fire Music' címmel hozta meg gyümölcsét. Az új lemez az együttes eddigi "legenergetikusabb és legeklektikusabb" anyagának ígérkezik; "épp olyan lesz, mint egy teljes munkásságot felölelő 'greatest-hits' válogatás, annyi különbséggel, hogy itt vadonatúj, dinamittal teli, robbanékony dalokról van szó" - olvasható egy sajtó-közleményben.

A 'Fire Music' borítója lentebb látható. Az album tracklistája így néz ki:

01. Wild Woman
02. The Twisting Knife
03. Gonna Be A Fight Tonight
04. Body Bags
05. Live Forever
06. Do You Wanna Rock
07. Getting Into Drugs
08. Watch You Slide
09. I Will Break Your Heart
10. Piranha
11. She Ain't Coming Home

Hivatalos ízelítők hamarosan...


'Fire Music' - februárban jön a DANKO JONES új albuma
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás