Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Megmutatja kedvenc tetoválását Gus G. (videó)


2014-11-26

Az Ozzy-bandából és a Firewind-ből ismert görög gitáros a minap a Shockwave magazin 'Öt random kérdés' című rovatának vendége volt. A kérdezz-felelek során Gus megmutatta kedvenc tetoválását is:

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

A néhány hete észak-amerikai szóló-turnét lebonyolított gitáros 'Long Way Down' címmel mutatta be legújabb, Alexia Rodriguez (Eyes Set To Kill) énekesnővel közös videoklipjét. Az új videót - hasonlóan Gus korábbi klipjeihez - Patric Ullaeus [In Flames, Dimmu Borgir, At The Gates] rendezte.
"Ezt a dalt Kevin Churko [Ozzy, Five Finger Death Punch] producerrel rögzítettük, Alexia Rodriguez és Kevin fia, Kane társaságában. Amint véget ért a felvétel, azonnal tudtuk, valami nagyon különleges dolgot műveltünk. A 'Long Way Down' dalszövegét egy megtörtént esemény ihlette, aminek szemtanúja voltam az alatt a rövid idő alatt, amíg Svédországban éltem. A klipben ez a sztori elevenedik meg. Összefoglalván: az üzenetünk az, hogy a depresszió és az öngyilkosság ellen van segítség;ezeket meg lehet, és meg is kell előzni" - közölte Gus a videó kapcsán.

Gus G. március 18-án, a Century Media jóvoltából adta ki 'I Am The Fire' című debütáló szólólemezét, amit Jay Ruston [Anthrax, Stone Sour] kevert. A felvételek nagyrésze Los Angeles-ben zajlott, a maradék témák a gitáros görögországi házi-stúdiójában kerültek rögzítésre.

A lemez egy kiváló hangsúlyban lévő klasszikus rock / tradícionális metal / instrumentális shred keverék, ami "egy változatos utazásra viszi a hallgatót Gus lélekkel teli játéka felé".

A gitáros több neves zenész-társát, barátját kérte fel albumának színesebbé tételéhez. Íme a tracklista és a felsorakozott "ikonok" nevei:

01. My Will Be Done (feat. Mats Levén [Candlemass, Malmsteen, Therion])
02. Blame It On Me (feat. Mats Levén [Candlemass, Malmsteen, Therion])
03. I Am The Fire (feat. Devour The Day)
04. Vengeance (feat. David Ellefson [Megadeth])
05. Long Way Down (feat. Alexia Rodriguez [Eyes Set To Kill])
06. Just Can't Let Go (feat. Jacob Bunton [Adler])
07. Terrified (feat. Billy Sheehan [Mr. Big, David Lee Roth])
08. Eyes Wide Open (feat. Mats Levén [Candlemass, Malmsteen, Therion])
09. Redemption (feat. Michael Starr [Steel Panther])
10. Summer Days (feat. Jeff Scott Soto [Talisman, Malmsteen, Journey])
11. Dreamkeeper (feat. Tom S. Englund [Evergrey])
12. End Of The Line (feat. Mats Levén [Candlemass, Malmsteen, Therion])

Az 'I Am The Fire' november 3-án jelent meg kibővített változatban, limitált deluxe CD+DVD formájában. A DVD-re a gitáros eddig megjelent négy videoklipje, három hivatalos koncertfelvétele, hat gitár-oktató videója és egy 'Saját szavaival' című dal-kommentár került fel. A CD-n bónuszként négy, eddig kiadatlan dal kapott helyet:

13. Hesitate (feat. Tara Teresa)
14. Without You
15. Last Embrace
16. Redemption (feat. Mats Levén)

Az  'I Am The Fire' első single-dala a nagylemez címadója - ez február 25-én jelent meg digitális változatban; ehhez néhány hónapja elkészült a hivatalos videoklip. A Devour The Day zenekarral közös kisfilm a lenti lejátszón megtekinthető.
Alább szintén elérhető az 'Eyes Wide Open' hivatalos videója is, melyet Mats Levén-nel közösen készített a gitáros, Patric Ullaeus rendezésében.


Megmutatja kedvenc tetoválását Gus G. (videó)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás