Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Az SPV újra kiadja az ENTOMBED korai lemezeit


2014-11-26

A veterán svéd metalisták, korábbi klasszikus lemezeik felelevenítése végett, összeálltak az SPV kiadóval. Ezen partner-kapcsolat eredménye lesz a banda klasszikus albumainak újra-kiadása.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

A 'To Ride, Shoot Straight And Speak The Truth', a 'Same Difference' és az 'Uprising' albumok 2015 elején kerülnek újra-kiadása, egy-egy bónusz lemezzel, valamint ritka fotókkal és új megjegyzésekkel teli, 24 oldalas szövegkönyvvel. Mindhárom album megjelenik 180 grammos, színes bakelitlemez formájában is.

Az újra-kiadások ötletéért felelős svéd Threeman Recordings kiadó elnöke, Dave Thorne az alábbi közleményt adta: "Nagyszerű érzés, hogy végre sikerült otthont találni az Entombed korai katalógusának. Tiszában vagyunk azzal, hogy a komoly zeneipari tapasztalattal rendelkező SPV a tökéletes partner ezen történelmi albumok megfelelő kezelése tekintetében. A rajongók kizárólag a legjobb minőségű lemezekre számíthatnak most is, és a jövőben is!".
Az SPV elnöke, Frank Uhle hozzátette: "Az Entombed a death metal műfaj egyik gyökere, ezért nagyon boldogok vagyunk, hogy a Threeman Recordings kiadóval közösen eleveníthetjük fel ezen kiváló banda történetét!".

További infók az újra-kiadásokról hamarosan...

Az Entombed 10. stúdióalbuma Entombed A.D. néven jelent meg, 'Back To The Front' címmel. Ennek oka egy jogi vita, ami a legendás svéd banda jelenlegi tagjai - Lars Göran Petrov (énekes), Olle Dahlstedt (dobos), Nico Elgstrand (gitáros) és Victor Brandt (basszusgitáros) -, valamint eredeti szerzői, Alex Hellid és Ulf "Uffe" Cederlund gitárosok között robbant ki. Ez utóbbi páros a csapat korábbi énekesével, Orvar Säfström-mal működik. Hellid állítólag megfenyegette a Petrov-féle Entombed tagjait, hogy amennyiben a továbbiakban is használják az eredeti nevet, bírósági perre számíthatnak. Bővebben egyik fél sem nyilatkozott az esetről, habár annyit lehet tudni, hogy az Entombed nevet jelenleg (amíg a jogi vita tart) senki sem használhatja. (Az új Entombed A.D. albumról bővebben ITT írtunk.)

A lent látható képen a következő egyének szerepelnek (b-j): Frank Uhle (az SPC menedzsere), Alex Hellid (Threeman Recordings / Entombed), Dave Thorne (Threeman Recordings), Olly Hahn (a Steamhammer elnöke).


Az SPV újra kiadja az ENTOMBED korai lemezeit
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás