Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

James Kottak dobos újra csatlakozott a SCORPIONS turnéjához


2014-11-30

A legendás Scorpions amerikai dobosa, James Kottak - aki áprilisban egy hónapot ült egy dubaji börtönben - ismét visszatért a bandába.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

A Scorpions április 5-én egy speciális koncertet adott a Forma 1 idei Bahreini Nagydíján, ami a verseny 10. évfordulóját fémjelezte a Perzsa-öbölbeli szigetországban. A koncertet megelőzően Kottak-ot letartóztatták, mivel "ittas állapotban inzultálta az iszlám vallást". Őt ekkor az ex-Helloween / Firewind / Metallium ütős Mark Cross helyettesítette.

Kottak június elején vonult rehabilitációs központba, mivel saját elmondása szerint, "Ez az egész incidens arra adott okot, hogy ráeszméljek, egyszer és mindenkorra itt az ideje leállni az ivászattal. Ezáltal lehetnék végre igazi apa, zenész és barát".

A kezelések immáron véget értek: Kottak újra csatlakozott a Scorpions turné-felállásához. (Az elmúlt nyolc hónapban egy svéd dobos, Johan Franzon helyettesítette őt.) Rajongói felvétel a banda november 27-i rotterdami koncertjéről, lentebb látható.

A Scorpions - 2015-ben esedékes 50. évfordulója alkalmából - augusztus közepén jelentette be terveit egy stúdiólemezzel és egy speciális turnéval kapcsolatban. A jelenleg ismert információk szerint, a banda jövő évben megjelenő stúdiólemezére azon dalok újra-rögzített változatai kerülnek fel, melyek a klasszikus 'Blackout' és 'Love At First Sting' lemezek idejében íródtak. Minderről bővebben ITT írtunk.


James Kottak dobos újra csatlakozott a SCORPIONS turnéjához
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás