Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DEATH TO ALL - Torontóban koncertezett a legendás Death zenekar tribute-bandája (videó)


2014-12-01

A néhai Chuck Schuldiner életét és munkásságát megünnepelvén jelenleg Észak-Amerikában turnézik a Death egykori tagjai alkotta Death To All.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

A Death To All nevű tribute-zenekar eredeti turné-felállását a Death klasszikus 'Human'-érájának zenészei adják: Steve DiGiorgio (Testament) basszusgitáros, valamint a Cynic tagjai, Sean Reinert dobos és Bobby Koelble gitáros. Őket egészíti ki vendégként a fellépések alkalmával a szintén a Cynic-ból ismert Max Phelps énekes.

A csapat - amely főként a Death első négy albumáról játszik dalokat a turnén - Észak-Amerikában Sean Reinert dobos nélkül kénytelen fellépni, mivel ő korábban beteget jelentett. Helyette jelenleg egy másik Death-tanítvány, Gene Hoglan (Dark Angel, Testament, Dethklok) ül a dobok mögött.

A Death To All 'Swamp Leper Stomp '14' elnevezésű USA-turnéja egy hónapon keresztül tart, két másik death metal-legenda, az Obituary és a Massacre társaságában. A körút november 27-i állomása volt a lenti felvételeken látható november 27-i, torontói koncert.

A Death zenekar eredeti frontembere, Chuck Schuldiner 2001. december 13-án hunyt el, agytumor következtében.

A legendás együttes 'Leprosy' albumának újra-kevert változatát adta ki április 28-án. Erről bővebben ITT írtunk.


DEATH TO ALL - Torontóban koncertezett a legendás Death zenekar tribute-bandája (videó)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás