Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Turnébuszon az OVERKILL-lel (videó)


2014-12-02

A Digital Tour Bus website - mely 'all-access' belépőt nyújt a rajongóknak kedvenc bandáik színfalak mögötti ténykedéseihez - ezúttal az Overkill turnébuszát mutatta be.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

Az alább látható videó néhány hónappal ezelőtt készült, az Illinois-i Joliet-ben:

A New Jersey-beli thrash metal veteránok néhány hete közzétették 2014-es észak-amerikai turnéjuk videó-összefoglalójának első részét. Íme a színfalak mögötti dokumentációs kisfilm:

Az Overkill Európában július 18-án adta ki a 'White Devil Armory' című albumot (Észak-Amerikában július 22-én, az eOne jóvoltából), melynek box-szettes változatát számos extrával kibővítve lehetett elő-rendelni.

A néhány hete megjelent 'Bitter Pill' videoklip, valamint videó-összefoglaló a lemez stúdiós munkáiról lentebb látható.

A Gear Recording Stúdióban többek közt az alábbi új dalok születtek:

01. Freedom Rings
02. Where There's Smoke...
03. Pig
04. Amorist
05. Down To The Bone
06. Bitter Pill
07. King Of The Rat Bastards
08. Another Day To Die
09. It's All Yours
10. In The Name

A lemez - melyet Greg Reely kevert április-május folyamán - kibővített mail-order változata egy csatos bőrövet, valamint egy számozott hitelességi elismervényt tartalmaz. Mindez a kiadó honlapján rendelhető meg, 34.99 eurós áron.

Bobby "Blitz" Ellsworth énekes korábban elmondta a Steppin' Out magazinnak: "Az új lemez annak a keveréke, amit az elmúlt fél évtized során csináltunk. Szerintem ez egy sokkal ütősebb heavy metal album lesz, sokkal több dimenzióval, mint az előző albumunk. Hogy hol végez majd az új anyag a táplálékláncon? Ezt még tényleg nem tudom. Viszont érzésem szerint, ez most egy eklektikus kollekciója lesz mindannak, amit eddig csináltunk. A 'The Electric Age' számomra egy két-dimenziós thrash lemez volt; az új korong azonban ütősebb lesz, többféle témával és hallanivalóval".
A teljes interjú a www.so-mag.com oldalon olvasható.

A csapattal korábban is közreműködő Kevin J. Custer (Hatebreed, Testament, Suffocation) rendezővel elkészült két új videoklip, melyekről Bobby "Blitz" Ellsworth énekes így nyilatkozott: "Fantasztikus érzés újra Kevin-nel dolgozni. Az ő rendezése igazán intenzív! Ezek a videók mind a Ti, mind saját magunk szemszögéből igazán gyilkosak lesznek!". A kisfilmek a 'Bitter Pill' és az 'Armorist' című számokhoz készültek - ezek el is érhetőek lentebb.

A 'White Devil Armory' a megjelenés első hetében több mint 8,400 példányban kelt el az USA-ban; ezzel a Billboard-lista 31. helyén végzett.


Turnébuszon az OVERKILL-lel (videó)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás