Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Elkészült a SWEET & LYNCH projekt második videoklipje


2015-01-21

A keresztény hard rocker Michael Sweet az egykori Dokken / Lynch Mob gitáros George Lynch-csel, James Lomenzo basszerral (Megadeth, B.L.S.) és Brian Tichy-vel (Whitesnake) állt össze.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

A Sweet & Lynch bemutatkozó nagylemeze - 'Only To Rise' címmel - 2015. január 27-én kerül a boltokba, a Frontiers jóvoltából. A maga Sweet által producelt lemez borítója lentebb látható - a tracklista így néz ki:

01. The Wish
02. Dying Rose
03. Love Stays
04. Time Will Tell
05. Rescue Me
06. Me Without You
07. Recover
08. Divine
09. September
10. Strength In Numbers
11. Hero-Zero
12. Only To Rise

A formáció nemrégiben bemutatta 'September' című dalának hivatalos dalszöveges videóját. A banda első single-dala - melyet a New York-i World Trade Center-ben életüket vesztett emberek emlékére írt a két zenész - lentebb elérhető.

A Sweet & Lynch később bemutatta 'Time Will Tell' elnevezésű dalát, ezt megelőzően pedig a 'Divine' című nótájának másfél-perces kedvcsinálóját. Mindkét dal ITT érhető el teljes egészében.

Újabban napvilágot látott a csapat első hivatalos vidoeklipje, ami a 'The Wish' című számhoz készült Los Angeles-ben, a Whitesnake és a KISS egykori munkatársa, Devin DeHaven rendezésében. A kisfilm lentebb megtekinthető.
"Majdnem egy éven keresztül beszéltünk a Sweet & Lynch albumáról; most rendkívül büszkén mutathatjuk be első videoklipünket, a 'The Wish'-et" - közölte Sweet. "Ez a dal olyan időkben repíti vissza a hallgatót, amikor még gitár-hősök uraltál a rádiók toplistáit. Eredeti ötletünk az volt, hogy visszahozzuk a köztudatba a '70-es évek végének és a '80-as évek elejének; azaz a hard rock hőskorszakának dicső pillanatait; mindezt pedig egy kis modern csavarral spékeljük meg".

A Sweet & Lynch második promóciós videója a 'Dying Rose' című szűmot mutatja be. Ez a klip január 22-án jelent meg.
"A 'Dying Rose' tökéletes reprezentációja az albumnak" - nyilatkozta Sweet. "Kemény, ugyanakkor dinamikus, riff-központú és olyan dallamokkal rendelkezik, melyek a rockzene legdicsőbb korszakára emlékeztetnek. George és én nagyon büszkék vagyunk erre a dalra, és izgatottan várjuk már, hogy megjelenjen az album is!".

"George és én nagyon büszkék vagyunk arra, amit ezen a lemezen véghez vittünk" - tette hozzá az énekes. "Már számoljuk a napokat a megjelenésig... Azt is meg kell hagyni, hogy ilyen csodálatos rajongó-tábor nélkül nem valósulhatott volna meg mindez. És az album a kemény munka és a még keményebb munka testamentuma. George, Brian, James és jómagam 110% adtunk bele minden egyes szólamba és dallamba. Remélhetőleg ez hallatszik is a végeredményen".

Sweet korábban a következőket nyilatkozta a projekt kapcsán: "A zenekar a Frontiers Records elnöke, Serafino Perugino ötlete nyomán született. Ő kért fel, hogy énekeljek ezen a már megírt lemezen, de aztán elvállaltam a producelést is. A dalokat én és George szereztük közösen. Aztán felhívtam Brian Tichy-t és James Lomenzo-t, hogy teljes legyen a felállás. Nagyjából szeptember körül fogtok rólunk hallani - akkor jön az első single és videoklip. Ez a banda egy csodálatos kombinációja a '70-es / '80-as évek klasszikusainak. Journey, Bad Company, Dokken, Van Halen és Stryper ízeket fogtok érezni... Imádom ezt a lemezt, nagyon büszke vagyok rá. Alig várom már, hogy a rajongók is hallhassák".

A csapat debütáló lemezének promóciójával "egymillió százalék", hogy még a tél folyamán turnéra indul - tette hozzá Sweet, aki 2012-ben többször is koncertezett George Lynch-csel (aki az egykori Dokken tagok alkotta Tooth & Nail zenekarral indult körútra, Sweet-tel kiegészülvén).
Lynch és James Lomenzo szintén dolgoztak már együtt: ők írták az idén bemutatásra kerülő 'Penance Lane' című horrorfilm zenéjét. Erről bővebb infók ITT...

michaelsweetgeorgelynchvideowrap_538

Hivatalos EPK (Electronic Press Kit) az 'Only To Rise' albumhoz:


Elkészült a SWEET & LYNCH projekt második videoklipje
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás