Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

REFUGE néven állt össze a legendás Rage zenekar eredeti felállása


2014-12-04

Peavy Wagner, Manni Schmidt és Christos Efthimiadis - akik annak idején öt sikeres nagylemezt adtak a Rage zenekar égisze alatt - most egy Refuge nevezetű bandában egyesült újjá.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

A három zenész útja 1994-ben vált külön: Peavey a Rage-ben folytatta, Manni a Grave Digger-ben zenélt, míg Christos a Tri State Corner tagja volt. Habár a kapcsolatot ritkán tartották egymással, a három metal-zenész 2014-ben vette fel ismét a kapcsolatot egymással. Nemrégiben úgy döntöttek, németországi szülővárosukban, Hernében megszerveznek egy titkos koncertet, Tres Hombes [spanyol nyelvről fordítva: 'Három férfi'] néven. Annak ellenére, hogy a bulit aligha hirdették meg nyilvánosan, a Facebook-on elkezdett terjedni a hír: a Rage zenekar eredeti felállása újra összeállt! Ahhoz képest, hogy a szervezés titokban zajlott, a Tres Hombes augusztus 15-i koncertjén több mint 1,200 lelkes rajongó jelen. A trió a műsor során előadta hatalmas élvezettel adta elő a néhai Rage-klasszikusokat. Mindez odaáig vezetett, hogy megalakult a vadonatúj banda, a Refuge.

"Rendkívül boldogok vagyunk, hogy bejelenthetjük: megadatott nekünk a lehetőség, hogy visszakalauzoljunk Titeket az 1988-1993-as időszakba. Ez pedig egy nagyszabású, 2015-ös nyári fesztivál-turné keretében fog megvalósulni!" - olvasható a Refuge közleményében.

Bővebb infók hamarosan...


REFUGE néven állt össze a legendás Rage zenekar eredeti felállása
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás