Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A Disbelief frontembere a MORGOTH új énekese


2014-12-08

Mint arról a napokban beszámoltunk, a nemrégiben újra összeállt német death metal banda és Marc Grewe énekes útjai különváltak. A zenekar közleménye így szólt:

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

"A mai napon egy kellemetlen hírt kell közölnünk Veletek: Marc Grewe és a banda útjai elváltak egymástól. A jövőbeni kooperációra semmiképpen sem lett volna lehetőség. Ettől függetlenül nagyon nehéz volt meghoznunk ezt a döntést, de biztosak vagyunk benne, hogy ebben a stádiumban így lesz a legjobb a banda számára.
Mindemellett be kell jelentenünk azt is, hogy soron következő albumunkon már egy új énekessel fogunk dolgozni. A lemez címe 'Ungod' lesz, és 2015 tavaszán jelenik meg, a Century Media Records jóvoltából. A felvételekről és a jövőbeni koncertekről hamarosan elárulunk minden részletes információt, de addig is fontos, hogy tudjátok: Az összes kitűzött buli a tervek szerint fog zajlani!
Köszönjük a megértést, sziasztok!
".

A banda december 8-án, hétfőn bemutatta az új énekest: ő nem más, mint a Disbelief zenekar frontembereként ismert Karsten "Jagger" Jäger [a lenti képen]. A Morgoth tehát vele rögzíti 'Ungod' című, márciusban megjelenő visszatérő nagylemezét, melyről most napvilágot látott egy Jagger-rel készült demó-felvétel:

A Morgoth 17 év szünet után adta ki új 7-inches / digitális single-dalát, a 'God Is Evil'-t. A nóta október 3-án élőben is elhangzott: a csapat a stuttgarti LKA-Longhorn klubban mutatta be az új szerzeményt (még Grewe-vel az élen):

A 'God Is Evil' - melynek címadódala (eredeti verzióban) lentebb érhető el teljes egészében - fekete-, valamint 300 példányszámúra limitált arany színű bakeliten jelent meg, az alább megtekinthető, Costin Chioreanu [Arch Enemy, Grave, Darkthrone] által tervezett borítóval.

A Morgoth 2012 júniusában adta ki első koncertlemezét / DVD-jét, a Century Media Records jóvoltából, 'Cursed To Live' címmel. A lemez a banda 2011-es visszatérő turnéjának feledhetetlen pillanatait foglalja össze. A koncertkörutat a klasszikus 'Cursed' album megjelenésének 20. évfordulójából szervezték. Az audió-felvételek keverését Dan Swanö [Opeth, Katatonia, Dissection] végezte svédországi Unisound Stúdiójában.


A Disbelief frontembere a MORGOTH új énekese
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás