Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Kazettán jelent meg a VOIVOD 'Target Earth' című albuma


2014-12-09

A Tridroid Records bejelentette, hogy elkészült a legendás kanadai progresszív metal banda 2013-as 'Target Earth' albumának hivatalos MC-változata.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

A 'Target Earth' a Voivod 2013-ban megjelent tizenhetedik nagylemeze (és egyben tizenharmadik stúdióalbuma). Ez az első Voivod stúdióalbum, melyen a 2005-ben elhunyt gitáros Denis "Piggy" D'Amour játéka semmilyen formában nem szerepel - minden gitártémát a Voivod-hoz 2008-ban csatlakozott Daniel "Chewy" Mongrain játszott fel. 1991 óta ez az első Voivod nagylemez, melyen újra Jean-Yves "Blacky" Theriault basszusgitározik.

A 'Target Earth' - melynek felvételei 2012 nyarán vették kezdetüket, a Quebec-i Wild Stúdióban, Pierre Rémillard [Cryptopsy, Krisiun, Misery Index] producelésében - a 2013 januári megjelenés első hetében nagyjából 1,500 példányban kelt el az USA-ban. Az album eredetileg a banda saját Iron Gang Factory kiadója jóvoltából jelent meg.

A frissen bejelentett kazettás verziót a Tridroid Records gondozza. A szalagot a kiadó Bandcamp-oldalán lehet megrendelni. Íme a tracklista:

A-oldal
01. Target Earth
02. Kluskap O’Kom
03. Empathy For The Enemy
04. Mechanical Mind
05. Warchaic

B-oldal
01. Resistance
02. Kaleidos
03. Corps Etranger
04. Artefact
05. Defiance

A Voivod tavaly decemberben 1,000 példányszámra limitálva adta ki a 'Kluskap O'Kom' című dal bakelites single-változatát. Ennek borítóját Michael "Away" Langevin dobos készítette. A különféle színekben megjelent LP ITT rendelhető meg. A single videoklipje itt látható:


Kazettán jelent meg a VOIVOD 'Target Earth' című albuma
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás