Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Mayhem és Ulver tagokkal készült a MYRKUR bemutatkozó nagylemeze - itt az új videoklip, az 'Onde Børn'!


2015-06-29

Az egy-(nő)személyes black metal projekt Oslo-ban rögzítette debütáló albumát, amit augusztus 21-én ad ki a Relapse Records.
 

A Myrkur első teljes értékű lemezét - ami az 'M' címet viseli - az Ulver zenekarban "Garm"-ként ismert Kristoffer Rygg producelte. A dob-témákat a Nidingr és Dodheimsgard együttesek ütőse, Øyvind Myrvoll rögzítette; míg gitárokon - a front-asszony mellett - a Mayhem-es Teloch működik közre. A lemez felvételei az Oslo-i Valhallveien Stúdióban, valamint a történelmi Emanuel Vigeland Mauzóleumban zajlottak.

"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy Kristoffer segít nekem elkészíteni első nagylemezem; és az is, hogy olyan zenészekkel dolgozhatok, mint Teloch és Øyvind. Korábban a dobokat leszámítva mindent én magam csináltam, ezért most nagy változást jelentettek számomra ezek a vendégek, de az biztos, hogy ez egy nagyon jó döntés volt. Az emberek ezúttal mocskosabb, de ugyanakkor rendezettebb lemezre számíthatnak a korábbi kiadványaimhoz képest" - nyilatkozta nemrég a mellesleg dán származású, New York-ban élő művésznő (eredeti nevén: Amalie Bruun), aki a nagylemez első ízelítőjeként néhány héttel ezelőtt adta ki a 'Skaði' című demót - ez lentebb hallgatható meg, az első hivatalos album-ízelítő, a 'Hævnen' dallal egyetemben.

Az 'M' albumon vendégként feltűnik az egykori Arch Enemy / jelenlegi Armageddon gitáros, Christopher Amott.

A Myrkur tavaly szeptemberben kiadott egy saját elnevezésű EP-t is, a Relapse Records gondozásában. A mini-albumot meglehetősen nagy szakmabeli siker övezi.

Bővebb infók Amalie Bruun-ról a zenész / model Bandcamp-oldalán találhatók.

Az 'M' album borítója és tracklistája így néz ki:

01. Skøgen Skulle Dø
02. Hævnen
03. Onde Børn
04. Vølvens Spådom
05. Jeg er Guden, I er Tjenerne
06. Nordlys
07. Mordet
08. Byssan Lull
09. Dybt i Skoven
10. Skadi
11. Norn

Június 29-én megjelent a lemez első hivatalos videoklipje. Íme a premier:


Mayhem és Ulver tagokkal készült a MYRKUR bemutatkozó nagylemeze - itt az új videoklip, az 'Onde Børn'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás