Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Corey Taylor vendégszerepel a FALLING IN REVERSE új dalában (premier)


2019-04-09

A Las Vegas-i punk-rockerek 'Drugs' címmel mutatták be vadonatúj single-dalukat, amiben nem más, mint a Slipknot / Stone Sour frontember Corey Taylor vendégeskedik.

A 'Drugs' sorozatban a harmadik single-dal, amit egyhuzamban adott ki a Falling In Reverse együttes. Az előző két dal, a 'Losing My Life' és a 'Losing My Mind' videoklipjei összesen közel 28 millió megtekintéssel rendelkeznek a YouTube-on.

A Falling In Reverse április és május folyamán Észak-Amerikában turnézik; méghozzá az Ice Nine Kills, a From Ashes To New és a New Years Day társaságában.

A 2008-ban alakult Falling In Reverse "a '80-as évekbeli Sunset Strip attitűdöt vegyíti a harcra kész rap-pel, a súlyos, kíméletlen metalcore-ral, valamint az underground EDM partyk felajzott hangulatával, mindezt szenzációs módon egybe gyúrva mindazon számára, akiknek egy agyuk és két fülük van".

Bővebb infók a bandáról: fallinginreverse.com


Corey Taylor vendégszerepel a FALLING IN REVERSE új dalában (premier)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás