Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A Cathedral egykori gitárosával forgatott videoklipet a The Oath együttes hamvaiból alakult LUCIFER


2015-05-19

A Rise Above Records nemrég bejelentette, hogy egy új "klasszikus hard rock stílusú" bandát vett szárnyai alá; mégpedig a berlini Lucifer zenekart.

Az ígéretes, de meglehetősen rövid életű The Oath együttes énekesnője, Johanna Sadonis alapította az Lucifer-t, ami 2015 februárjában adta ki bemutatkozó, 7-inches bakelit-kislemezét, 'Anubis / Morning Star' címmel. Az új banda ezt megelőzően, január folyamán látott neki első nagylemeze rögzítésének - ennek megjelenése 2015. június 16.-ra várható. A lemezcím: 'Lucifer I'.

És hogy mire kell számítani? "A klasszikus '70-es évekbeli proto-metal és a turbó-töltetű blues zene újragondolására". A Lucifer felállását Garry Jennings (ex-Cathedral, Death Penalty) teszi teljessé; lévén ő a társ-zeneszerző, így többek közt "általa nyerhetünk mély betekintést a rock 'n' roll felvillanyozott esszenciájának alapjaiba".

A 'Lucifer I' tracklistája és borítója így néz ki:

01. Abracadbra
02. Purple Pyramid
03. Izrael
04. Sabbath
05. White Mountain
06. Morning Star
07. Total Eclipse
08. A Grave For Each One of Us

A Lucifer május 19-én bemutatta az új album első hivatalos videoklipjét. Az 'Izrael' című single-dal kisfilmjét Chris Koll és Sadonis rendezte. A felvételek nagyrésze a Lucifer első berlini koncertje során kerültek rögzítésre.

A heavy / doom metal és rock műfajokat vegyítő The Oath együttest 2012-ben alapította Sadonis és a Sonic Ritual gitárosnője, Linnéa Olsson. A duó mindössze egyetlen, de nagysikerű stúdiólemezt adott ki, 2014-ben, de még ebben az évben fel is oszlottak.


A Cathedral egykori gitárosával forgatott videoklipet a The Oath együttes hamvaiból alakult LUCIFER
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás