Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Friss klip az ALLEGAEON új albumáról


2014-12-18

A Colorado-i modern, technikás death metal csapat június 23-án adta ki új nagylemezét, 'Elements Of The Infinite' címmel, a Metal Blade Records gondozásában.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

Az album felvételei február és április között zajlottak, Dave Otero [Cattle Decapitation, Cephalic Carnage] producelésében, a Flatline Audio Stúdióban.

A rajongók az 'Elements Of The Infinite' lemezen ezúttal egy "kifejlettebb és realistább" Allegaeon-nal találkozhatnak; Greg Burgess gitáros ugyanis nagyzenekari témákkal is ellátta zeneszerzői munkáját. A többnyire sci-fi és tudományos témájú dalszerzésért Ezra Haynes énekes felelt.
"Ez az anyag hű mindahhoz, amit eddig csináltunk; de ugyanakkor új territóriumokat is felfedez. Most végre megadatott nekünk a lehetőség, hogy azt tehessük, amit már a kezdetektől fogva szerettünk volna, de valamilyen módon sosem sikerült. Nagyon büszkék vagyunk a lemezre - remélhetőleg megállja a helyét a rajongók elvárásainak fényében is" - közölte Burgess.

Az album - melynek tracklistája alább olvasható - az Allegaeon Billboard-listás debütálását fémjelezte, ugyanis a 'Hard Music Chart' 25. helyén végzett.

01. Threshold Of Perception
02. Tyrants Of The Terrestrial Exodus
03. Dyson Sphere
04. The Phylogenesis Stretch
05. 1.618
06. Gravimetric Time Dilation
07. Our Cosmic Casket
08. Biomech II
09. Through Ages Of Ice - Otzi's Curse
10. Genocide For Praise - Vals For The Vitruvian Man

Az album első ízelítőjeképpen a zenekar korábban bemutatta a '1.618' dal hivatalos videoklipjét. A lent látható kisfilmről a gitáros így nyilatkozott: "A '1.618' teljesen eltér attól, amit az Allegaeon a múltban kreált. Zenei videók szempontjából nagyon nehéz volt azokat a dalszövegeket és sztorikat leképezni, melyeket Ezra papírra vet; így régebben mindig csak performansz-videókkal jelentkeztünk. Ez esetben azonban csak mi vagyunk benne, amint együtt lógunk, bulizunk; bemutatjuk és kifigurázzuk személyiségünket...".

Frissen megjelent a 'Threshold Of Perception' videoklipje is, melyet maguk a tagok rendeztek és szerkesztettek, a Chimairával és az Arsis-szal közös turnéjuk közepette, "egy floridai szabadnapon". A kisfilm szintén lentebb érhető el.


Friss klip az ALLEGAEON új albumáról
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás