Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új videoklippel és speciális EP-vel lepi meg rajongóit az egykori Sonic Syndicate tagok alkotta THE UNGUIDED együttes


2014-12-23

A Sjunnesson-testvérek vezetésével műdökő, svéd The Unguided Karácsony alkalmából bemutatta legújabb, 'Eye Of The Thylacine' című videoklipjét:

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

A csapat az ünnep alkalmából elkészített egy vadonatúj EP-t, melynek címe 'Fallen Angels'. A rajongók ajándékba kapnak a lemez mellé egy pólót és egy posztert, de választhatnak akár bakelitlemezt, 2015-ös naptárat vagy kötött sapkát is. Az alábbi képen látható exkluzív pakkot ITT lehet megrendelni.

A 'Fallen Angels' borítója, tracklistája, valamint első hivatalos ízelítője itt érhető el:

01. Judgment
02. Mercy

A The Unguided idén februárban adta ki új, 'Fragile Immortality' című második nagylemezét (ezen a lemezen szerepel a frissen bemutatott 'Eye Of The Thylacine' dal is). Ízelítők a lemez egyes dalaihoz a lenti lejátszón érhetők el.

A csapat egy évvel ezelőtt kötött lemezszerződést az osztrák Napalm Records kiadóval. Erről így nyilatkoztak a tagok: "Már korábban is kiszemeltük magunknak a Napalm Records-ot; kétségkívül az egyik legbiztosabb "otthont" láttuk bennük mindig is. Észbe tartandó: a Napalm Records jelenleg az egyik legerősebb kiadó - az elmúlt évtizedek során megszerezték a metal műfaj legászabb zenekarait, visszanyúlván olyan berkekbe, ahol gyermekkori kedvenc bandáink is fellelhetők. Így tehát óriási megtiszteltetés számunkra ez az egyezség; nagyon nagy önbizalmunk lett a jövő tekintetében, ami számtalan csodálatos és varázslatos dolgot rejteget".

A The Unguided felállása:
Richard Sjunnesson (ex-Sonic Syndicate) - ének
Roland Johansson (ex-Sonic Syndicate) - ének, gitár
Roger Sjunnesson (ex-Sonic Syndicate) - gitár, billentyűk
Henric Carlsson - basszusgitár
Richard Schill - dobok


Új videoklippel és speciális EP-vel lepi meg rajongóit az egykori Sonic Syndicate tagok alkotta THE UNGUIDED együttes
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás