Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Első koncertjét adta új dobosával a PRIMAL FEAR (videó)


2014-12-24

A német power metal banda szeptemberben találta meg nyár végén kivált dobosa, Randy Black utódját; mégpedig a brazil Aquiles Priester (Angra, Hangar) személyében.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

"Nagyon büszkék vagyunk, hogy egy ilyen nagyszerű előadó csatlakozott bandánkhoz" - közölték korábban a Primal Fear tagjai.

Aquiles a Karlsruhe-beli Knock Out Fesztiválon mutatkozott be a banda színeiben, 2014. december 20-án. A buliról lentebb láthatók felvételek.

A Primal Fear előzőe dobosa, a kanadai születésű Randy Black augusztus 16-án adta utolsó koncertjét a zenekar színeiben, a német Summer Breeze fesztiválon. A szakítás konkrét indoka nem került nyilvánosságra; mint ahogy Ralf Scheepers énekes elmondta, "nem hajlandó kiteregetni a szennyest"."A legjobbakat kívánjuk Randy-nek jövőbeni karrierjét illetően" - közölte a zenekar.

Scheepers a következőket írta egy Facebook-közelményben: "Akit érdekelne, miért távozott Randy, annak elmondom: megegyeztünk, hogy magánügynek nyilvánítjuk a dolgot. Döntések néha születnek, és ezeket el kell fogadni. Persze nem öröm ez senki számára, de Randy és én kötöttünk egy egyezséget, mely szerint NEM LESZ szennyes teregetés! Mivel a továbbiakban nem tudunk együtt dolgozni profik módjára, ezért profik múdjára válunk el. Szóval, kérünk Titeket, mutassatok egy kis tiszeletet Randy döntését, saját magát, a banda jövőjét és engem illetően".

Black 2003-ban csatlakozott a Primal Fear-hez. A 2004-es 'Devil's Ground' albumtól kezdve összesen hat P.F. lemezen játszott.

 

A Primal Fear nemrégiben mutatta be tizedik stúdióalbumának új videoklipjét, melyet egyébként Randy Black szerkesztett a banda legutóbbi világkörüli turnéjának felvételeiből. Az 'Alive And On Fire' videoklipjében feltűnik a Primal Fear egyik korábbi tagja / alapítója, Tom Naumann gitáros. Naumann a csapat legutóbbi turnéján a jelenlegi gitárost, Magnus Karlsson-t helyettesítette, aki 2014-ben nem vállal semmilyen szereplést, mivel "szeretne több időt tölteni gyermekeivel".

A Ralf Scheepers énekes vezette Primal Fear 2014. január 24-én adta tizedik stúdiólemezét. A 'Delivering The Black' - melynek felvételei a német House Of Music Stúdióban zajlottak, 2013 nyarán - anyagát Jacob Hansen [Volbeat, Pretty Maids, Destruction] keverte, Ribe-i [Dánia] Hansen Stúdiójában. A producelést a banda basszusgitárosa, Mat Sinner végezte; a hangtechnikus pedig Achim Köhler [Edguy, Masterplan] volt.

A lemez a banda hazájában végzett a legelőkelőbb toplistás helyen: Németországban a Media Control lista 13. helyén debütált. Íme a további helyezések:

Svájc: #36
Ausztria: #64
Finnország: #44
Svédország: #72
Japán: #48

A Nielsen Soundscan felmerése szerint, az album Észak-Amerikában a megjelenés első hetében 1,000 példányban kelt el. Ehhez képest előző, 2012-ben megjelent 'Unbreakable' lemezük ugyanennyi idő alatt 600 példányban kelt el az USA-ban - ezzel viszont felkerült a Billboard 'Új Előadók Listájának' ('Heatseekers') 44. helyére (ezen a listán olyan előadók albumai szerepelnek, akik mindeddig nem jutottak fel az elsőszámú Billboard listára).


Első koncertjét adta új dobosával a PRIMAL FEAR (videó)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás