Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A Fleshgod Apocalypse dobosa játszik az EMBRYO új stúdióalbumán


2015-01-07

Az olasz death metal banda saját magáról nevezte el harmadik nagylemezét, ami február 10-én kerül a boltokba, a logic(il)logic Records gondozásában.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

Az 'Embryo' album egy nagy előrelépés a zenekar evolúciójában: az előző, 2010-ben megjelent 'No God Slave' albumon előadott mechanikus death metal riffek ezúttal még nagyobb mélységgel és még dallamosabb formában kerültek rögzítésre, de ugyanakkor megmaradt az Embryo zenéjének súlyos hatása. A hangszerelés egyértelműen komplexebb lett; lévén klasszikus, szimfónikus és nagyzenekari témák is feltűnnek, némi elektronikus beütés kíséretében.

A dalszövegek tekintetében az Embryo az emberi lélek vad forgatagát írja le; pontosabban azt a szakadékot definiálja, ami az emberiség megtagadásának ajtaját jelképezi. A zenei behatások most is ugyanazok, mint a banda előző két albuma esetében: Meshuggah, Fear Factory, Strapping Young Lad... a különbség azonban a dallamos vokál-témák abszolút mellőzésében nyilvánul meg.

Az 'Embryo' lemezen nem más dobol, mint a műfaj kiemelkedően technikás ütőse, Francesco Paoli a Fleshgod Apocalypse-ból. Az ő különleges tehetsége teszi még erőteljesebbé az Embryo friss muzsikáját, amit ezúttal az olasz producer-guru Simone Mularoni (DGM, Empyrios, The Modern Age Slavery, Vision Divine) kevert és maszterizált. (Miután Paoli rögzítette saját témáit, a banda megtalálta állandó dobosát is; mégpedig Enea Passarella személyében.)

Íme az 'Embryo' borítója, tracklistája és előzetes videója:

01. An Awkward Attempt
02. The Pursuit Of Silence
03. Manipulate My Consciousness
04. Insane Lucidity
05. The End Of The Beginning
06. Embryo
07. The Touch Of Emptiness
08. The Door To The Abyss
09. My Pounding Void
10. Fragments Of Utopia
11. I Am Pure Hate


A Fleshgod Apocalypse dobosa játszik az EMBRYO új stúdióalbumán
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás