Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A kutyaviadalok brutális világába kalauzol új videoklipjében a TOURNIQUET frontembere


2015-01-13

A legendás kaliforniai thrsah / heavy metal banda alapítója / dalszerzője / dobosa, Ted Kirkpatrick egy egész albumot szentelt elkötelezettsége kinyilvánításának.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

Az 1989-ben alakult Tourniquet legendásan híres az állatok megmentése érdekében elvégzett dalszerzői kampányáról. A frontember, Ted Kirkpatrick ezúttal egy teljes albumnyi témában foglalta össze a globális problémát. Kirkpatrick legújabb, 'Onward To Freedom' című lemeze elsősorban az állatmenhelyek szükségességét, az állatkereskedelem súlyosságát, a fogvatartott jószágok helyzetét, állat-kísérleti problémákat és vadvilági témákat feszeget.

A november 11-én a Tourniquet saját kiadója (Pathogenic Records) jóvoltából megjelent 'Onward To Freedom' album kapcsán Ted elmondta: "Ami az állatokkal történik - minden állattal - azt én a saját ügyemnek érzem. Az emberek most kezdenek csak igazán ráébredni erre a problémára: mi, emberek nem az egyetlenek vagyunk, akik a szabad és kegyetlenség-mentes világ után kutatnak, ahol nincs szenvedés és elnyomás. Az 'Onward To Freedom' célja, hogy könyörületességet ébresszen minden élőlény iránt".

A Josh Schroeder producer által kevert lemezen egy meglehetősen impresszív vendég-lista kapott szerepet. A címadódalban például a Stryper frontembere, Michael Sweet gitározik, és a For Today frontembere, Mattie Montgomery énekel (ez lentebb érhető el hivatalos dalszöveges videó formájában). Mellettük olyan neves rockzenészek jelennek meg az albumon, mint Marty Friedman, Chris Poland, Bruce Franklin (Trouble), Tony Palacios (Guardian), Rex Carroll (Whitecross) és Aaron Guerra (Tourniquet) gitárosok; Doug Pinnick (King's X), Gabbie Rae, Kevin Young (Disciple), Blake Suddath (Your Memorial), Nick Villars (Sleep Star Ignition) és Luke Easter (Tourniquet) énekesek; valamint a hétszeres Emmy-díjas színész, Ed Asner, aki narrációjával járult az anyaghoz.

A legfrissebb Tourniquet videoklipben a kutyaviadalok brutális és tragikus világába nyerhetünk betekintést. A megfilmesített 'The Slave Ring' című számban szintén Mattie Montgomery énekel, de hallható benne az ex-Megadeth gitáros, Chris Poland játéka is:


A kutyaviadalok brutális világába kalauzol új videoklipjében a TOURNIQUET frontembere
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás