Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Áprilisban jelenik meg Michael Kiske és Amanda Somerville második közös albuma, a 'City Of Heroes'


2015-02-05

A Primal Fear basszusgitárosa, Mat Sinner néhány napja friss stúdió-jelentést adott Michael Kiske (Unisonic, ex-Helloween) és Amanda Somerville (Trillium, Avantasia) közös projektjével kapcsolatban:

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

"Az új Kiske / Somerville album, 'City Of Heroes' címmel, elkészült! Micsoda nagyszerű zenék születtek! Köszönet mindenkinek, aki részt vett a munkálatokban - büszkék vagyunk mindannyiótokra! Február elején videoklipet forgatunk; májusban pedig várhatóan megjelenik az album!".

A legfrissebb kiadói (Frontiers) közleményből kiderül, hogy a 'City Of Heroes' Európában április 17-én, Észak-Amerikában pedig április 21-én jelenik meg.

Az új Kiske / Somerville album dalszerzői munkálatait Mat Sinner (Primal Fear, Sinner) és Magnus Karlsson (Starbreaker, Primal Fear) végezte (de a 'Breaking Neptune' dal többnyire Sander Gommans [After Forever, HDK] nevéhez fűződik). A produkciós munkálatokért szintén Sinner felelt, különböző európai stúdiókban. Később a neves Jacob Hansen (Volbeat, Amaranthe, Primal Fear, Pretty Maids, Doro etc.) keverte végleges formájába a hanganyagot. A lemezen Veronika Lukesova dobol.

Íme a CD-n, deluxe változatban (bónusz DVD-vel) és dupla LP-n megjelenő 'City Of Heroes' borítója és tracklistája, valamint az album első hivatalos előzetes:

01. City Of Heroes
02. Walk On Water
03. Rising Up
04. Salvation
05. Lights Out
06. Breaking Neptune
07. Ocean Of Tears
08. Open Your Eyes
09. Last Goodbye
10. After The Night Is Over
11. Run With A Dream
12. Right Now

A bónusz DVD tartalma:
* City Of Heroes (videoklip)
* Walk On Water (videoklip)
* 'Making of' dokumentáció

A Kiske / Somerville projekt első lemeze 2010. szeptember 24-én került az európai boltok polcaira, a Frontiers jóvoltából. A debütáló albumon szintén Matt Sinner (Primal Fear, Sinner) és Magnus Karlsson (Primal Fear, Starbreaker) írták a dalokat, és ők játszottak a lemez összes számában is; sőt a produceri munkákat és a keverést is Sinner végezte.

A két énekes közreműködését a Frontiers kiadó elnöke, Serafino Perugino javasolta; természetesen mindkét félről működőképes volt a dolog.
Michael Kiskét a német Helloween zenekar frontembereként ismerhette meg a világ, Amanda Somerville pedig egy amerikai énekesnő / zeneszerző, aki szólóbandája mellett turnézott már a Kamelot-tal, az Avantasia-val és az Epica-val is, legutóbb pedig a Trillium zenekar élén tűnt fel.

A Kiske / Somerville bemutatkozó lemezének 'Silence' című számához készült videoklip lentebb megtekinthető. A 'Silence' kislemez 2010. augusztus 20-án jelent meg.


Áprilisban jelenik meg Michael Kiske és Amanda Somerville második közös albuma, a 'City Of Heroes'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás