Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

NECROWRETCH - megjelent a francia death metalisták második ópusza


2015-02-16

'With Serpents Scourge' címmel adta ki február 16-án második stúdiólemezét a francia death metal-trió; mégpedig a Century Media Records jóvoltából.

Az új NecroWretch anyag megjelent CD-n, LP-n (A3-as ajándék poszterrel) és digitális formában.

"A Sátán igéjét hirdető NecroWretch Franciaország legistenkáromlóbb lemezét készül kiadni" - figyelmeztetett korábban a kiadó. "A 'With Serpents Scourge' gonosz erők szülte kilenc szerzeménye közvetlenül a hitványság, az erőszak és a blaszfémia talaján fogant".

Az album maszterizálását és hangtechnikai munkáit a műfaj egyik legnevesebb szakembere, Patrick W. Engel (Necrophobic, Dissection, Asphyx, Necros Christos, stb.) végezte, a Temple Of Disharmony Stúdió falai között.

Íme a tracklista és három ízelítő-dal:

01. Black Death Communion
02. Feast Off Their Doom
03. With Serpents Scourge
04. By Evil And Beyond
05. The Bells Of Evil Schism
06. He Thrones On Thy Sins
07. Even Death May Die
08. Infernal Imprecation
09. Mortem Ritu

A 2008-ban alakult NecroWretch mindeddig három demó-lemezt, három EP-t, egy stúdióalbumot és két válogatás-lemezt (a demók anyagaiból) készített el. Miután a neves Century Media kiadó felfigyelt a Vlad énekes-gitáros és Amphycion basszusgitáros vezette bandára, teljes értékű debütáló albumuk 2013-ban jelent meg 'Putrid Death Sorcery' címmel.


NECROWRETCH - megjelent a francia death metalisták második ópusza
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás