Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új énekest keres a KILL RITUAL


2015-01-14

Az egykori Dark Angel, Eldritch és Imagika tagok alkotta Kill Ritual megvált Josh Gibson énekestől. Íme a közlemény:

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

"A gengszter-élet mindig is a változásokról és a kiszámíthatatlanságról szólt... Josh úgy döntött, személyes különbözőségek okán elhagyja a bandát; ezért mi most új énekest keresünk! Neki pedig a legjobbakat kívánjuk, mert az élet megy tovább! Új lemezünkre már megírtuk a zenét, ezért már tényleg csak arra van szüksége, hogy szerezzünk egy gyilkos énekest, aki rányomja a bélyeget ezekre a szerzeményekre. Valójában egy hagyományos hard rock / metal stílusú énekes után kutatunk, aki fasza dalokat tud írni, és dallamos vokál-performanszra is képes. Az teljesen mindegy, a világ melyik részéről származol, ha tehetséges vagy! Nyilvánvalóan az a lényeg, hogy fantasztikus legyél, és tiszteld azt, amit a Kill Ritual eddig letett az asztalra. Hallgassátok meg a lemezeinket, és nézzétek folyamatosan a videóinkat. Erre az évre igazán nagy terveink vannak, ezért nagyon várjuk már, hogy ellátogasson hozzánk néhány rendkívül tehetséges énekes, és végre átléphessünk a banda következő fejezetébe. Keressetek meg minket a killritualmetal@gmail.com e-mail címen".

Friss hír, hogy a Kill Ritual 2015 márciusában ér végére következő nagylemezének hangtechnikai munkálatainak. Az egyelőre cím nélküli korong producere ezúttal is a legendás King Diamond-gitáros, Andy LaRocque. A banda 2015 nyarára tervezi az új CD kiadását.

A Kill Ritual tavaly áprilisban adta ki 'The Eyes Of Medusa' című második nagylemezét. A Golden Core Records jóvoltából megjelent album anyagát a kaliforniai Fossil Stúdióban rögzítették - a producer a csapat gitárosa, Steven Rice volt. A keverést szintén Rice végezte; ebben azonban segítségére volt Andy LaRocque is.

Íme a tracklista:

01. The Eyes Of Medusa
02. Hair Trigger
03. Never Get Me
04. Ride Into The Night
05. Weight Of The World
06. Writing On The Wall
07. Just Another Sin
08. My Little Sister
09. Unleashed
10. Agenda 21

A CD lent látható borítóját a Sledgehammer Graphix [Sabaton, Primal Fear] munkatársa, Jobert Mello készítette.

A lemez nyitó- / címadódala, a 'The Eyes Of Medusa' a lenti lejátszón meghallgatható.

A banda jelenlegi tagjai:
Steven Rice (ex-Imagika) - szólógitár
Danyael Bear (ex-Dark Angel) - basszusgitár
Gee Anzalone (Brain Damage) - dobok

A Kill Ritual 2012 októberében adta ki debütáló 'The Serpentine Ritual' albumát, mégpedig a Scarlet Records jóvoltából. Ezen az albumon szintén Andy La Rocque végezte a keverést; sőt, egy dalban is vendégeskedett.


Új énekest keres a KILL RITUAL
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás