Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Elő-rendelhető a tazmán PSYCROPTIC zenekar hatodik albuma


2015-01-14

Ausztrália egyik leghíresebb death metal bandája a Nuclear Blast-tól átigazolt a Prosthetic Records-hoz. Új nagylemezük - ami a banda nevét viseli - március 9-én kerül kiadásra.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

"Nagyon örülünk, hogy végre bejelenthetjük, szerződést kötöttünk a Prosthetic Records-szal; így az elkövetkezendő két esztendőben rajtuk keresztül adhatjuk ki új zenéinket. Frissen közzétettünk nektek egy vadonatúj dal-ízelítőt: az 'Echoes To Come' a 2015 elején megjelenő, saját elnevezésű stúdióalbumunk anyagán fog helyet kapni" - közölte néhány héttel ezelőtt a banda.

Az 'Echoes To Come' immáron hivatalos videoklip formájában elérhető lentebb. A klip november 4-én debütált. A banda legfrissebb dalszöveges videója, a 'The World Discharged' szintén elérhető alább.

Az Európában március 9-én megjelenő 'Psycroptic' című album "kilenc agypusztító dalt fog tartalmazni, melyek egytől egyig hűen tükrözik a banda progresszív beütésű tech-death gyökereit". Az album frissen bemutatott borítóját Valnoir (The Black Dahlia Murder, Mutilation Rites, Schammasch) tervezte.

A tracklista:
01. Echoes To Come
02. Ending
03. A Soul Once Lost
04. Cold
05. Setting The Skies Ablaze
06. Ideals That Wont Surrender
07. Sentence Of Immortality
08. The World Discarded
09. Endless Wandering

A lemez elő-rendelési időszaka elindult. A kiadó honlapján megvásárolható CD-n, LP-n (exkluzív pólóval) és digitális formában is az anyag. Aki elő-rendeli a kiadványt, azonnal letöltheti ingyenesen a 'The World Discharged' című single-dalt.

Az Ausztrália egyik legvadabb vidékéről származó Psycroptic együttes meglehetősen rövid idő alatt kinőtte hazáját; legalább is abban a tekintetben, hogy az extrém metal zenét egyértelműen világ-színvonalon nyomják. A megalakulását követő 15 éven belül, a banda öt nagysikerű stúdióalbumot, és egy koncertlemezt adott ki. Ezen anyagok egytől egyig azt bizonyítják, hogy a Psycroptic organikus fejlődése megállíthatatlan, de ugyanakkor a zenekar sosem hagyja el a maga által megszabott titkos formula hozzávalóit.

A Psycroptic korábban olyan együttesek társaságában turnézott világszerte, mint a Cannibal Corpse, a Suicide Silence, a Decapitated, az Obituary, a Carcass, a Nile, a Suffocation és a Hate Eternal; tavaly decemberben pedig a Thy Art Is Murder társasában indult ausztrál koncert-körútra a banda. Ez a turné márciusban folytatódik, a Goatwhore kíséretében.


Elő-rendelhető a tazmán PSYCROPTIC zenekar hatodik albuma
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás