Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

CASTLE - új videoklip a San Francisco-i "heavy metal-szektától"


2015-01-14

'Under Siege' címmel kerül a boltokba 2014. május 20-án az amerikai "szekta-metal" banda, a Castle új nagylemeze. Erről került megfilmesítésre az 'A Killing Pace' dal:

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

A Prosthetic Records jóvoltából megjelent, "erősen okkultista megszólalású" 'Under Siege' című korongot a kaliforniai Sharkbite Stúdióban rögzítették, a műfaj egyik kiemelkedő alakja, Billy Anderson (Cathedral, Sheep) producelésében. A lemez lent látható borítóját a korábban a Behemoth-tal is közreműködő Denis Forkas Kostromitin orosz szimbolista festő készítette.

A "sötét és klasszikusan szofisztikált heavy metal gyökerek" mellett, a Castle ezúttal tovább fejlesztette hangzását: az 'Under Siege' mind a nyolc dalában "büntető riffek és kísérteties átvezetők" mutatkoznak meg; mindez Liz Blackwell énekesnő "véres performanszának" kíséretében.

Íme a tracklista és a lemez hivatalos ízelítője:

01. Distant Attack (3:48)
02. Be My Ghost (4:06)
03. A Killing Pace (4:27)
04. Pyramid Lake (4:18)
05. Powersigns (3:54)
06. Labyrinth Of Death (4:30)
07. Temple Of The Lost (4:46)
08. Evil Ways (4:02)

A Castle január folyamán egy nagyszabású kaliforniai "szekta-turnén" vesz részt. A 'California Cult' körút plakátja így néz ki:


CASTLE - új videoklip a San Francisco-i
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás