Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

LOGICAL TERROR - itt a 'Transition' című szám videoklipje!


2019-06-24

Az olasz Logical Terror zenekar bemutatta nagysikerű albuma, az 'Ashes of Fate' legújabb videoklipjét.

A Logical Terror - a debütáló 'Almost Human' album promóciója keretében - az elmúlt évek során olyan neves, Grammy-jelölt bandákkal állt színpadra, mint az Arch Enemy, a Soilwork, a Darkane, a Primal Fear, az Engel, a Sepultura, a Mnemic és a Raunchy. Négy évvel a bemutatkozás után, a modern metalista zenekar ismét stúdióba vonult, hogy felvegye következő, második nagylemezét.

A dysFUNCTION Productions (Fear Factory, Mnemic) által producelt, 2016 második felében megjelent, 'Ashes of Fate' című második Logical Terror lemez lent látható borítóját Keerych Luminokaya (Meshuggah) tervezte. Ezen az albumon mutatkozott be a csapat új dobosa, Eric Ombelli. Az album azóta több mint 2 millió Spotify-streammel büszkélkedhet.

Újonnan megjelent a lemez 'Transition' című számának hivatalos klipje, ami itt megtekinthető:

Alább továbbá megtekinthető egy speciális előzetes az új anyaghoz, korábban pedig napvilágot látott a címadódal hivatalos szöveges videója. Ebben a dalban Jon Howard, a Threat Signal frontembere vendégeskedik. A 3D-s animációt Scott Rudd, az SRFilm (Fear Factory, Aborted, Job For A Cowboy) munkatársa valósította meg. Emellett megjelent egy újabb dal, és annak 360°-os videó-technológiával készített lyric-videója: a 'The World Was Mine' dalban a Soilwork tagjai vendégeskednek:


LOGICAL TERROR - itt a 'Transition' című szám videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás