Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új videoklip az UNLEASH THE ARCHERS együttes közelgő nagylemezéről


2015-05-28

A Brittney Slayes énekesnő vezette vancouveri dallamos death metal banda januárban világraszóló lemezszerződést kötött az osztrák székhelyű Napalm Records kiadóval.

A "power metalos éneket a death metalos hörgéssel, ízes gitárszólókkal és komplex dob-témákkal vegyítő" Unleash The Archers legújabb, harmadik nagylemeze, 'Time Stands Still' címmel, június 26-án kerül az európai boltok polcaira (Észak-Amerikában július 7-én jelenik meg), mint a 2011-es 'Demons Of The AstroWaste' album folytatása. Íme az új lemez borítója és tracklistája:

01. Northern Passage (Intro)
02. Frozen Steel
03. Hail Of The Tide
04. Tonight We Ride
05. Test Your Metal
06. Crypt
07. No More Heroes
08. Dreamcrusher
09. Going Down Fighting
10. Time Stands Still
11. Tonight We Ride (Video Edit) (bónusz track)

A banda tagjai így kommentálták a Napalm Records-szal kötött friss szerződést: "Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy egy ilyen fantasztikus bandákat tömörítő csapathoz társulhatunk. Jelenleg több kanadai barátunk is a Napalm Record-szal dolgozik, így közvetlen forrásból is tudjuk, hogy egy világ-klasszis kiadóról van szó. Alig bírjuk már kivárni, hogy - ezzel a stábbal közösen - bemutathassuk új albumunkat Nektek!".

Az új lemez első ízelítője a 'Tonight We Ride' című szám hivatalos videoklipje formájában látott napvilágot. Íme a premier:


Új videoklip az UNLEASH THE ARCHERS együttes közelgő nagylemezéről
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás