Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Videó: A Whisky A Go Go klubban koncertezett a HARDCORE SUPERSTAR


2015-01-26

A svéd sleaze-rock banda január 24-én, szombaton adott koncertet a magas presztízsű kaliforniai klubban. Íme a 'Moonshine' című szám performansz-videója:

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

A csapat tavaly október végén a svájci Gotthard társaságában indult hat-hetes európai turnéra. Ezt követően, idén januárban, 10 év után tért vissza Észak-Amerikába a banda. 23-án a Steel Panther vendégeként adtak koncertet a NAMM Show keretében, 24-én pedig (ahogy az a fenti videón is látható) a híres Whisky A Go Go klubba is ellátogattak.

Másik hír, hogy a Hardcore Superstar új nagylemezének anyagát jelenleg az a Joe Barresi keveri, aki korábban együtt dolgozott a Queens Of The Stone Age-dzsel, a Slipknot-tal és a Soundgarden-nel is.

Vic Zino gitáros nemrég az alábbiakat adta hírül: "Ez az album kizárólag arról szól, amit egységes bandaként szeretünk csinálni: a zenéről. De ugyanakkor nem féltünk változtatni néhány dolgon, és kicsit másképp állni az egészhez".

Egyelőre annyit tudni a 'HCSS' címmmel megjelenő lemezről, hogy az első single-dal a 'Glue' című szám lesz, ami már korábban bemutatásra került egy YouTube-videóban. További infók az albumról - ami Észak-Amerikában április 21-én jelenik meg - hamarosan...

A Nuclear Blast jóvoltából 2013 márciusának elsején került kiadásra a Hardcore Superstar legutóbbi, 'C'mon Take On Me' című nagylemeze, amit a banda tagjai saját maguk produceltek. Az album keverését a híres Randy Staub [Metallica, The Cult, Mötley Crüe] végezte.


Videó: A Whisky A Go Go klubban koncertezett a HARDCORE SUPERSTAR
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás