Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a svéd AVATAR új klipje!


2015-01-26

A svéd death / groove metal banda mindig is híres volt a minőségi és szórakoztató videoklipekről. A srácok most sem okoztak csalódást: egy "vizuális káosznak" lehetünk szemtanúi a 'Vultures Fly' kisfilmjében!

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

Az Avatar a Gain Music jóvoltából adta ki tavaly májusban legújabb, 'Hail The Apocalypse' című lemezét, melynek hanganyagát a thaiföldi Bang Saray-ben rögzítették, a Karma Sound Stúdió falai közt. A keverést Jay Ruston (Stone Sour, Anthrax) végezte, a maszterizálás pedig a korábban a Volbeat-tel és a Killswitch Engage-dzsel is közösen munkálkodó Paul Logus nevéhez fűződik.

A sokak által a "Rammstein, Alice Cooper és a System Of A Down tökéletes keverékeként" jellemzett Avatar ezt a definíciót korábban újra megerősítette: néhány hónapja saját producelésben elkészítették a lemez címadódalának hivatalos videoklipjét. Ennek premierje lentebb látható.

Íme a 'Hail The Apocalypse' tracklistája:

01. Hail The Apocalypse
02. What I Don't Know
03. Death Of Sound
04. Vultures Fly
05. Bloody Angel
06. Murderer
07. Tsar Bomba
08. Puppet Show
09. Get In Line
10. Something In the Way
11. Tower

Ízelítő az albumhoz, valamint a 'Bloody Angel' videoklipje szintén lentebb érhető el.

Legutóbbi 'Black Waltz' albumuk megjelenése óta, az Avatar világszerte hatalmas sikereknek örvend. 'Smells Like A Freakshow' és 'Let It Burn' single-dalaik egyaránt az amerikai hivatalos rock-rádió toplista 26. helyén végzett; és több héten keresztül meghatározó nóta volt a színtéren. Ezt az elismerést egy intenzív észak-amerikai turnéval sikerült kiteljesíteni.
A legnagyobb áttörés azonban akkor jött, amikor az Avenged Sevenfold személyesen felkérte a bandát előzenekarként az európai aréna-turnéra 2013 végén. A bandára ezáltal sokan felfigyeltek; olyan fesztiválok szervezőitől kaptak fellépési lehetőséget, mint a Download vagy a 2014-es Rock On The Range. Emellett már számos idei headliner buli is véglegesítésre került - ezekre rövid időn belül elkelt az összes jegy.
Az Avatar tavasszal ismét visszatér az Államokba: néhány héten belül a Five Finger Death Punch társaságában indulnak turnéra.

Az Avatar felállása:
Johannes Michael Gustaf Eckerström - ének
John Alfredsson - dobok
Kungen - gitár
Tim Öhrstrom - gitár
Henrik Sandelin - basszusgitár


Itt a svéd AVATAR új klipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás