Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Tony Harnell (ex-TNT) és Magnus Karlsson (Primal Fear) ismét összehozza a STARBREAKER-t


2015-01-27

Tony Harnell (ex-TNT) énekes, Magnus Karlsson (Primal Fear / Allen/Lande) gitáros és John Macaluso (TNT, Y. Malmsteen, Ark) dobos idén új Starbreaker albumot rögzítenek.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

A friss híreket maga Harnell közölte, aki január 3-án jelentette be újonnani kiválását a TNT-ből.
"Az egyik kedvenc stúdió-projektem, a Starbreaker - melynek tagja Magnus Karlsson is - valamikor a jövő évben adja ki harmadik lemezét. További információk hamarosan...".

A Starbreaker 2005-ben alakult, amikor Harnell még tagja volt a TNT-nek. Az énekes eredetileg egy szólóalbumot szeretett volna kiadni, de kiadói (Frontiers) felkérésre teljes értékű együttesként alakult meg a zenekar, melynek további tagja volt Magnus Karlsson (a Primal Fear gitárosa), az egykori TNT / Malmsteen-dobos, John Macaluso és Fabrizio Grossi basszusgitáros.

A dallamos heavy metalt játszó Starbreaker első nagylemeze 2005 júliusában jelent meg. Ezt követően, 2006 áprilisában Harnell kilépett a TNT-ből, mondván, szeretne több idő tölteni a családjával, és "nyugodt körülmények között zenét írni".

2007-ben már a Starbreaker vált Harnell elsőszámú zenei projektjévé. A banda újabb dalai Svédországban születtek (Karlsson társ-producelésében). A második, 'Love's Dying Wish' című stúdióalbumot még azév végén felvették - az anyag 2008 nyarán került a boltokba. A 'Love's Dying Wish' lemezen már Jonni Lightfoot basszusgitározott; a keverési / hangtechnikai munkálatok során pedig Tommy Hansen (TNT, Pretty Maids, Helloween) producer segédkezett.

A Starbreaker a 2008-as év vége óta most hallatott először magáról.


Tony Harnell (ex-TNT) és Magnus Karlsson (Primal Fear) ismét összehozza a STARBREAKER-t
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás