Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új dalszöveges videót mutatott be a THE ORDER OF APOLLYON


2015-04-23

A francia black / death metal banda 'The Sword And The Dagger' címmel látta el második nagylemezét, ami 5 év szünet után jelenik meg.
 

A 2008-ban, B.S.T. és Daniel Wilding (aki már a Carcass tagja) által alapított The Order Of Apollyon 2010-ben a Listenable Records gondozásában adta ki 'The Flesh' című debütáló albumát. Egy radikális felállásbeli változást követően, 2014-ben F.D. basszusgitáros, S.K. dobos és S.R. gitáros-énekes látott neki a második album megírásának. A végeredmény egy zeneileg és dalszövegileg is szélesebb skálájú, nyers, ortodox black / death metal anyag lett.

A 'The Sword And The Dagger' "tele van vibrálással és iszonyatosan magas szintű zenei tudással. Valójában ez egy monstrum-hangzású, professzionális death metal album, ami egyaránt kedvére válik a gonosz black metal zene rajongóinak is" - olvasható egy előzetes sajtó-közleményben.

Az új album tracklistája így néz ki (a borító lentebb látható):

01. Own The Youth
02. Hatred Over Will
03. Our Flowers Are The Sword And The Dagger
04. Al ‘ankabout
05. Hold Not Thy Peace, O God Of My Praise
06. Chants Of Purification
07. The Curse Is Poured Upon Them
08. By Your Command We Return To Dust
09. Eight Pillars
10. The Hand That Became Weak
11. Omnis Honor Et Gloria

A néhány héten belül megjelenő album első ízelítője az 'Our Flowers Are The Sword And The Dagger' című szám dalszöveges videója. Ennek premierje itt érhető el:


Új dalszöveges videót mutatott be a THE ORDER OF APOLLYON
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás